19 mar 2019

4rta bona posició de la Inés Aguilera a l'estatal sub-16

El passat cap de setmana es va disputar a la pista de Sabadell el Campionat d’Espanya sub-16, on vam tenir la presència de 3 atletes del CAG. Aquests valents van voler enfrontar-se als millors d’Espanya i als seus propis nervis en una competició emocionant.

La Inés Aguilera en 4rta posició. Foto de Jordi Pons

El primer en saltar a la pista va ser el Daniel Martínez a la prova de 300m.ll., on fou subcampió al Campionat de Catalunya. El pas a la final era complicat i ell ho va intentar fins que, malauradament, va caure i va perdre tota possibilitat d’una bona marca. Ho va tornar a intentar als 60 m.ll. però no va ser el seu dia. Animem al jove atleta a seguir persistint!

Seguidament, la Inés Aguilera ens va fer gaudir d’una semifinal molt dura en els 300m.ll.. Va saber treure un gran esperit competitiu que li va permetre classificar-se per la final amb un temps de 41.07s, que suposa marca i rècord del club.

El diumenge debutava el Joan Jiménez a la alçada, una prova sempre complicada. Els nervis d’un campionat tant important el van afectar i no va poder realitzar un millor paper. Finalment, va acabar amb una marca d’1.68m i una 16a posició. Felicitats per l’esforç!

El campionat el tancava la Inés Aguilera a la final del 300m.ll., on arribaria en una extraordinària 4a posició.

Tant els entrenadors (Iván López, Paula García i Ivo Sánchez) com el club estem molt orgullosos d’ells. Felicitats!