12 feb 2019

El CAG fidel al compromís dels relleus escolars


 Passat dissabte va tenir lloc a la Pista Coberta de Sabadell les eliminatòries del Campionat de Catalunya de Relleus. Una competició marcada per la presència de gran part dels clubs catalans i una forta competència. D’aquesta jornada van sortir els 6 equips de cada categoria que disputaran la final per alçar-se amb el títol de Relleus en Pista Coberta. El CAG hi va participar amb els grups Sub14 i Sub16.

El grup de relleus cadets del CAG
Els Sub14 van participar en el 4x200. Van trobar una forta competència i va ser molt difícil trobar lloc entre els millors equips. Tot i així, l’equip masculí format per l’Ismael Boury, l’Adrián López, en Mario Martín i en Jan Sabaté va realitzar una posta en escena força interesant. Malauradament no es van situar entre els 12 equips més ràpids que disputaran la final.

Els sub-14 ho van intentar tot per fer un bon paper


En la categoria Sub16 el CAG va participar també en categoria masculina en la prova dels 4x300, i on també passaven a la final els 6 equips més ràpids.

L’equip masculí format per en Pol Albaladejo, en Pau Allende, en Martí Mas i l’Omar Boury es va situar tercer de la sèrie però no va poder ser possible classificar pe la final.

Fotografies del campionat de relleus per Jaume Coris, aquí



RESULTATS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS EN PC (ELIMINATÒRIES)

SUB14
Sub14 M – 4x200
Posició
Atleta
Temps
32
Ismael Boury Cebrian
Adrián López Ferrer
Mario Martín Bernalez
Jan Sabaté Tusell
2:07.27
(Resultats complets, aquí)

SUB16
Sub16 M – 4x300
Posició
Atleta
Temps
29
Pol Albaladejo Navarro
Pau Allende Herraiz
Martí Mas Azpilicueta
Omar Boury Cebrian
2:51.21
(Resultats complets, aquí)

No hay comentarios:

Publicar un comentario