11 feb 2019

Gran paper del CAG al campionat sub-20 català

Ahir es va disputar una de les competicions més importants per a molts atletes de la categoria junior, el Campionat de Catalunya de Pista Coberta Sub-20. Tres de les nostres atletes hi van ser representades, amb papers destacats i una nova mínima al sac.

La Maria Brullas a la sortida de la Pista d'atletisme

El nostre club va estar molt ben representat per 3 atletes entrenades per l’Ivo Sánchez: Maria Brullas, Montse Martí i Anna Jiménez. Totes tres van demostrar el seu excel·lent estat de forma baixant les seves marques malgrat els nervis que suposa una competició així.

La primera en trepitjar la Pista Coberta de Sabadell va ser la Montse Martí, realitzant la primera semifinal del 60mll. En una molt bona cursa, va fer un temps de 8.08s que suposava marca personal. Cal destacar que es va quedar a una centèsima de la mínima espanyola de la categoria i va obtenir una meritòria 10a posició a aquest campionat.

La sorpresa de la jornada va venir de la mà de la Maria Brullas a la 3a semifinal del 60m.ll. Va aconseguir parar el cronòmetre en uns impressionants 7.79s que suposen el bitllet per al Campionat Absolut d’Espanya que es disputarà el proper cap de setmana a Antequera.

La Maria va guanyar-se també el pas a una final molt renyida on va obtenir la 4a posició amb 7.89s, a tant sols 0.01s de la medalla de bronze, demostrant el seu potencial.

En la prova dels 400m.ll., l’Anna Jiménez va rebaixar la seva marca personal fins a un temps de 1:05.08. Va sortir valenta, disposada a donar-ho tot i va acabar 9a de Catalunya. Però ella és una lluitadora que encara té ganes de córrer més ràpid i ho voldrà demostrar al campionat més important a nivell estatal.

Finalment, la Maria Brullas va disputar la prova del 200m.ll. on ens va fer gaudir un cop més. Va guanyar la seva semifinal amb un temps excepcional de 25.82s, el segon temps més ràpid de les participants. Però, malauradament, va ser desqualificada per trepitjar la línia del carril veí. En aquesta competició amb sabor agredolç, la Maria va saber treure la part positiva i encararà el proper campionat amb moltes ganes.

Volem felicitar a aquestes tres atletes pels esforços que estan fent aquesta temporada i animar-les a que segueixin així. Enhorabona noies!