19 feb 2019

La Maria i el Miquel guanyen experiència a l'Absolut

Comencem a estar acostumats a veure atletes del CAG en els grans tornejos a nivell nacional, però això no ha fet més que començar. La Maria Brullas (fent el seu debut) i el Miquel Doménech van participar a Antequera en el Campionat Absolut, deixant espurnes de bon atletisme i demostrant tenir nivell per seguir creixent.

Maria Brullas preparada pel 60mll. Imatge de Teledeporte
Sense cap mena de dubte, el debut de la Maria Brullas al 60mll del Campionat Absolut d'Antequera era molt esperat per tot el club. La Maria, portant tota la vida al club, venia practicant les Proves Combinades fins que aquesta mateixa temporada ha provat entrenar plenament la velocitat. No només s'ha convertit en la rècordwoman del club en 60mll (7.79s), a més també ha aconseguit plaça pel sub-20 espanyol i per l'absolut.

La Maria abans de la competició
L'atleta del grup de velocitat va aconseguir una marca de 7.88s en el seu debut en el Campionat Absolut. Malgrat no poder passar de primera ronda, la bona notícia és que la Maria s'ha instal·lat per sota dels 8 segons, trencant una barrera psicològica i encarant les proves de 100mll i 200mll amb molta fiabilitat. A Antequera va córrer al costat d'atletes com Cristina Lara o Carmen Marco.

D'altre banda, també va córrer durant el cap de setmana per terres andaluses el Miquel Doménech. En el seu cas, està molt més acostumat (ja va córrer l'any anterior), però val a dir que ho feia, com ha passat algun cop en els últims temps, en la seva segona prova, el 1.500m. Malgrat una bona carrera en quasi tots els trams, el Miquel no va poder acabar de la manera que ell hagués volgut.

El Miquel Doménech abans del 1.500m. Imatge de Teledeporte

Amb tot, una 22è plaça a nivell espanyol absolut és una fita important, demostrant que cada dia que passa és un atleta més complet i més a tenir en compte.

Era la primera vegada que el club portava a dos atletes a un Campionat Absolut estatal, i sense cap mena de dubte, la tendència va a l'alça.

L'enhorabona als dos i a seguir treballant!


Resultats del Campionat absolut, aquí



RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT ABSOLUT

60MLL FEM ABS

1 RONDA

Sèrie 1
6. Maria Brullas Moreno amb 7.88s

1500MLL MASC ABS

SEMIFINALS

Sèrie 1
12. Miquel Doménech Villoldo amb 4:00.58s

No hay comentarios:

Publicar un comentario