19 feb 2019

Una medalla i recuperació de sensacions al Màster de PC

Aquest cap de setmana s'ha disputat el Campionat de Catalunya Màster en pista coberta, on el CAG portava a 3 dels seus «veterans» a la recerca de diferents sensacions. Tres atletes de perfils molt diferents. Els màster del CAG de nou a l'elit!

Emiliano, Jose Luis i Toni a per totes.

El primer en competir va ser el Toni, el més «jove» dels tres, que va estar fora de les pistes per una lesió de llarga duració i per compromisos personals. Això va portar a aquest "combineru" a no arriscar i fer proves individuals. Quin era l'objectiu? Recuperar sensacions i tornar a posar-se el dorsal, encara que fos en unes proves on els especialistes marquen les diferències. Un 8è, un 7è general, i una desqualificació per trepitjar la línia al 400 no li treu la sensació de tornar a competir.

60m MASC. PC 40-44

- Final B
4 Antonio Leon Palma amb 8.46 (8è general)

200m MASC. PC 40-44

- Final B
3 Antonio Leon Palma amb 27.76 (7è general)

400m MASC. PC 40-44

Antonio Leon Palma DS (art 163.3)

Després li va tocar el torn al Jose Luís. Està entrenant amb normalitat, circumstància positiva, però com sempre l'hivern passa factura, i no acaba de trobar el seu punt. Marxa amb una marca personal sota sostre amb 9.80m a l'últim intent, col·locant-lo al 4t lloc general, acariciant la medalla de bronze i la sensació d'haver deixat escapar una bona oportunitat.

Pes (6 Kg) Vet. MAS. PC 50-54

4t Jose Luis Gil Egea amb 9.80 MMP

Jose Luis (dorsal 140), amb la tropa.

I finalment, essent el més destacat, l'Emiliano, que juntament amb el Jose Luís venia de competir al  Campionat de llançaments llargs d'hivern la setmana passada (aconseguint medalla), i ara li tocava una de les seves especialitats. Finalment, amb un millor llançament d'11.50m, i a un centímetre d'igualar el rècord català de la categoria, li valer per fer-se amb la medalla d'or del Campionat de Catalunya, a més de 3 metres del segon, demostrant que no té rival en aquesta disciplina. Tot un campió!

Pes (4 Kg) Vet. MAS. PC 70-74
1 Emiliano Moro Corral amb 11.50 (CAMPIÓ DE CATALUNYA



Resultats complets del Campionat de Catalunya màster, aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario