5 feb 2019

El CAG finalitza el Criterium de Llançaments


El passat diumenge 3 de febrer va ser un bon dia pel que fa als llançadors del CAG, que van participar a la quarta jornada del Critèrium de Llançaments a l’Estadi Joan Serrahima de Montjuïc. Tant l’Ariadna Esteve, com en Victor Peso i el Roger Morales tenen coses per recordar d’aquella jornada, fent de la competició una prova destacada més en el seu llarg recorregut.

El Roger Morales en una imatge d'arxiu
L’Ariadna, a la prova de disc, va declarar haver fet el segon millor tir de la seva vida, amb una marca de 34’30 metres. És una gran marca, però l’atleta vol més: “Tot i que ha estat un gran llançament, tinc encara guardat quelcom de millor a la màniga” va explicar, emocionada: “Els últims entrenaments estan donant grans resultats i crec que la cosa anirà molt millor".

El Víctor, en canvi, desitjaria oblidar aquesta jornada. Després d'haver aconseguit la mínima pel campionat sub-20, l'atleta del CAG va considerar que la seva participació havia estat molt dolenta. "Després de la competició de l’últim cap de setmana, aquesta ha sigut un desastre. Un millor tir de quaranta-vuit metres em deixa la boca amb regust a poc.” El llançador de martell espera redimir-se a la propera competició, i entrenarà amb ferocitat fins llavors.

El Roger, per acabar, és el que va acabar més content dels tres. Amb una millor marca personal en disc de 36.90m, no acabava de creure el que havia fet: “Se que he entrenat dur per a fer una competició de qualitat, però un cop ets aquí poden sortir tantes coses malament que no te’n pots refiar del tot. Espero que a partir d’ara totes siguin així

Els tres llançadors miren al futur amb esperança i no volen seguir entrenant i veure que els hi depara les properes competicions. El 16 de febrer viuran el Campionat de Catalunya de llançaments d'hivern i ho faran amb la preparació adient.


Els resultats del Criterium de Llançaments, aquí

RESULTATS DEL CAG AL CRITERIUM DE LLANÇAMENTS

DISC FEMENÍ 1KG

6. Ariadna Esteve Garcia amb 34.20m


DISC MASCULÍ SUB-18 1,5KG

2. Roger Morales Cubedo amb 36.09m

MARTELL MASCULÍ SUB-20 6KG 

3. Víctor Peso Keyer amb 48.34m



No hay comentarios:

Publicar un comentario