4 feb 2019

La Marxa al CAG més viva que mai!

En una nova demostració de qualitat i de saber fer, les noies entrenades per la Maria Vasco van obtenir un gran èxit en el Campionat de Marxa de Promoció celebrat a Viladecans. A més, el nostre marxador preferit, el Nahuel Urcola, també s'hi va sumar a la festa amb un tros de carrera. Cinc medalles i alegria desbordada!

El grup sub-16 amb la copa de campiones
Viladecans, ciutat veïna, dedicada plenament a la marxa. D'allà han sortit grans marxadors, han vestit la samarreta vermella o han entrenat a futurs marxadors. Allà, en territori amic però també rival, el grup de Marxa del CAG es va alçar amb una gran quantitat de premis en el Campionat català de promoció.

Si d'alguna cosa pot presumir el Club Atletisme Gavà en la seva secció de marxa és de diversitat a la promoció. Quatre categories són representades y les quatre amb medalles. La primera, l'aconseguida pel Nahuel Urcola, la tercera consecutiva i la primera en campionat català. El Nahuel, sub-10 i únic nen practicant de marxa al CAG, va quedar segon i va guanyar la medalla de plata, per darrere del campió, Martí Calatayud, del Runners Vendrell. El Nahuel va pujar al podi amb una marca de 6m16s.

Tot el grup de la Maria Vasco abans de començar

En categoria sub-12 vam viure la segona medalla de plata individual de la jornada. La Carla Pérez, que també ha aconseguit medalla en totes les proves d'aquest 2019, pujava de nou al podi amb una marca d'11m14s, per darrere de Núria Férriz, guanyadora.

En categoria sub-14, l'èxit va venir conjunt. La Lucía Morales, 4rta, va ser la millor classificada, però gràcies al treball en equip les noies del CAG van guanyar l'or grupal amb una puntuació de 20, després de la bona classificació de la Carla Garcia (6ena), la Lucía Martos (10ena) i l'Alba Sánchez (21ena).

L'Érika Duro al podi individual

Per acabar, en categoria sub-16 es van obtenir el major dels èxits. A la medalla de plata de l'Érika Duro (segona amb un temps de 26m50s, per darrere de la guanyadora Griselda Serret) hem d'unir la medalla d'or grupal aconseguida per les cinc cadets. La Berta Vilà (5ena i aconseguint mínima pel campionat d'Espanya), la Carla Rosell (18ena), l'Érika Piazuelo (21ena) i la Itciar Escuté (27ena), van donar el metall més preuat al club.

Aquestes medalles són una bona prova de la bona feina de la Marxa del club (comandada per la Maria Vasco y ajudada per la Tàbata Cano). Les properes setmanes veurem més bons resultats en els campionats que arriben