21 feb 2019

Doblet al Campionat de Llançaments d'hivern

El passat diumenge 17 de febrer va tenir lloc el Campionat de llançaments d’hivern absolut i Sub20 a l’Estadi Joan Serrahima de Montjuïc. Dins d’aquestes categories, van ser tres els atletes que van assumir el repte: el Víctor Peso i la Ariadna Esteve, dins les categories de Martell i Disc Sub20 respectivament, i la Elisa Verdeguer, representant als llançadors del Club a la categoria de Disc Absolut.

El Víctor Peso guanyador de la medalla de plata
De la competició resultant, el Club Atletisme Gavà s’emporta dues medalles a casa: la primera, de plata, per part del Víctor Peso, obtinguda amb una marca de 49.46m. La segona medalla, de l'Ariadna Esteve, va ser un bronze, obtingut gràcies al seu tir de 34.76m, que a més a més, va resultar la seva millor marca personal. Sobre la seva actuació, l’atleta declara que “M’exigeixo molt a mi mateixa i sé que ho hauria pogut fer millor, però he obtingut medalla i a més he fet marca, pel que no em puc queixar”.

L'Ariadna Esteve amb la medalla de bronze

Tot i que la Elisa Verdeguer no va aconseguir medalla, estava molt contenta amb el seu resultat, un millor tir de 30.98m. “Arriba un moment a la teva vida on has de compaginar els estudis amb l’esport, i just estic intentant fer-ho el millor que puc. No he entrenat tot el que voldria, però espero millorar de cara al campionat d’estiu.” va explicar l'Elisa.

L'Elisa Verdeguer també hi va participar

Els tres atletes tornen a casa satisfets, i amb unes expectatives molt altes de cara al campionat d’estiu. Però encara els hi queda un llarg entrenament fins llavors!