25 feb 2019

Quatre atletes del CAG classificats pel campionat sub-14


Dissabte passat va tenir lloc a Sabadell la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Sub-14 en Pista Coberta, es tracta del Campionat autonòmic on es disputen els títols individuals de la categoria en la pista indoor. Per optar a la participació, els atletes havien de certificar una marca entre les 30 millors de cada prova (a excepció del salt d’alçada i perxa, on serien 20). Quatre atletes del CAG van aconseguir la classificació.

Els quatre protagonites a la zona d'escalfament


Els atletes classificats per a les semifinals (la prèvia) eren els següents:


Atleta
Prova
Classifiquen per la final
Jan Sabaté Tusell
2.000 m.llisos
12
Martí Brullas Moreno
60 m.tanques
Salt de llargada
16
12
Mario Martín Bernález
Triple salt
12
Lucía Martos Casares
Marxa
12
Lucía Morales González
Marxa
12
Anna Domènech Saumoy
Salt amb perxa
Salt de llargada
12
12
Anne Gómez Valladolid
Llançament de pes
12

En la cursa de fons en Jan Sabaté es va trobar un altíssim nivell, on tot i aconseguir registrar una nova marca personal de 7:14.04s no va poder accedir a la final.

En la marxa, les atletes classificades van brillar sobre la pista de Sabadell, tant la Lucía Morales com la Lucía Martos van situar-se entre les 12 millors marques, obtenint la plaça per participar a la final i amb opcions interessants.

En els salts, l’Anna Domènech va treure bon partit de la seva veterania en la perxa, classificant-se per la final amb la tercera millor marca de la prova arribant fins als 2,15m. En la llargada, en Martí Brullas es va quedar a les portes de la final amb un 15è lloc molt disputat. També l’Anna Domènech, que de la mateixa manera que el seu company no va poder progressar a la final en la llargada en un concurs molt igualat. Finalment, en Mario Martín en la prova de triple salt, després d’aconseguir tres salts molt similars, va aconseguir passar a la final amb la 9a millor marca de la prova.

La Lucía Morales i la Lucía Martos

En les tanques va participar en Martí Brullas, que no va tenir el seu millor dia en la prova, quedant-se fora de la final per dècimes.

En la prova del llançament de pes, l’Anne Gómez va participar en el seu primer Campionat de Catalunya de PC, on es va quedar just sota dels 7m, en una prova amb molt nivell on només van poder classificar per la final les marques superiors a  9m.

Cal destacar la dificultat que suposa fer-se lloc entre els millors de cada prova en Pista Coberta, on les proves i les classificacions estan fortament disputades. La satisfacció d’haver aconseguit que 8 atletes poguessin disputar les semifinals ja és de per sí una important fita. La final es disputarà el pròxim dissabte 9 de març. Recordem que anteriorment el grup havia participat en el Campionat de Catalunya Sub14 de Relleus de Pista Coberta.


RESULTATS DE LA JORNADA PRÈVIA CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB14 EN PISTA COBERTA

Resultats complets del Campionat, aquí.

RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT SUB-14

2.000 m.llisos – Sub14 M
Posició
Atleta
Marca
16
Jan Sabaté Tusell
7:14.02

2.000 m.marxa – Sub14 F
Posició
Atleta
Marca
3
Lucía Morales González
11:05.24 q
7
Lucía Maros Casares
11:38.64 q

60 m.tanques – Sub14 M
Posició
Atleta
Marca
18
Martí Brullas Moreno
11.84

Salt de llargada – Sub14 M
Posició
Atleta
Marca
15
Martí Brullas Moreno
4,29

Salt de llargada – Sub14 F
Posició
Atleta
Marca
14
Anna Domènech Saumoy
4,09

Salt amb perxa – Sub14 F
Posició
Atleta
Marca
3
Anna Domènech Saumoy
2,15 q
CAL-AL

Triple salt – Sub14 M
Posició
Atleta
Marca
9
Mario Martín Bernaldez
9,29 q

Llançament de pes – Sub14 F
Posició
Atleta
Marca
29
Anne Gómez Valladolid
6,70


1 comentario: