29 ene 2019

La marxa conquereix Badalona

El passat diumenge vam viure una nova demostració del que és la Marxa a Gavà. Les noies de la Maria Vasco, juntament amb el 'marxador' Nahuel Urcola, van visitar Badalona pel Gran Premi de la ciutat del Barcelonès i allà van succeir moltes coses. No els atura ningú!

Quatre de les atletes de Marxa de la Maria Vasco
La temporada passada vam viure l'eclosió d'un grup de noies que cada cop que visitaven les ciutats catalanes buscant un GP de Marxa sortien amb una medalla sota el braç. Aquest any, els grans auguris s'han fet realitat.

Al Campionat català de Marxa individual celebrat a Badalona, els i les atletes del CAG van viure una jornada rodona. D'entrada es van aconseguir tres medalles.

El Nahuel Urcola al podi benjamí
En categoria sub-10, el Nahuel Urcola compra butlletes per entrar dins el grup de la Maria Vasco, essent el millor atleta masculí ( i el més entregat) que es dedica a la Marxa. Amb un temps de 5"57s va aconseguir guanyar la medalla de plata en categoria sub-10, mostrant un nivell molt alt i quasi empatat amb el primer. El Nahuel va aconseguir batre el rècord del club en categoria benjamina.

En categoria sub-12, la Carla Pérez va aconseguir la segona medalla, també de plata, amb un temps d'11"43s i també a tocar a la primera posició. La Carla segueix aconseguint bones marques i medalles en els Grans Premis.

Els tres medallistes del matí
Per acabar, en categoria sub-14, la Lucía Morales va guanyar la medalla de bronze amb un temps de 17"15s, tocant a la segona plaça, i amb una cursa molt completa.

No obstant, cal destacar altres atletes del club. L'Alba Sánchez va aconseguir marca personal en categoria sub-14, quedant 19ena i millorant cada dia més. La Lucía Martos va quedar 9ena en la mateixa categoria i la Carla Garcia en 14ena posició.