30 ene 2019

Bona collita al tercer Critèrium de Llançaments

Durant la tercera jornada del Critèrium de llançaments a Serrahima, els atletes del CAG van obtenir algunes bones marques dignes a destacar. Per començar, es va obtenir una nova mínima pels Campionats estatals, i això, sembla que ja no és notícia.


El Víctor Peso abans del primer llançament


La tercera jornada del Critèrium va tenir lloc el passat diumenge, i amb una climatologia favorable, els llançadors del club les tenien totes per tal de donar el millor de sí mateixos. Les primeres en participar van ser les noies, a la categoria de Disc sub-23/sub-20. L’Ariadna Esteve i l'Elisa Verdeguer, que amb unes marques de 33.31m i 30.93m van quedar sisena i novena respectivament.

Després va ser el torn del Roger Morales, el petit del grup, que en aquesta ocasió va llençar també disc, i va quedar quart amb una marca de 34.39m. L’atleta declara que tot i ser un bon resultat, no està content amb com va executar la tècnica als llançaments, i espera millorar de cara a properes competicions.

Per últim, el Víctor Peso va tancar la jornada participant a la prova de martell sub20, on va fer la seva millor marca personal, amb un tir de 50.85m, aconseguint també la mínima pels campionats estatals junior. “Està molt bé després de no haver pogut competir la setmana passada”, afirma l'atleta, “però ara toca treballar en la tècnica, encara m’he d’acostumar al martell de sis kilos”.

Recordem que encara queda un jornada per acabar els Critèrium de Llançaments de l'estadi Serrahima. 

L'enhorabona a tots i a totes!

Resultats de la tercera jornada del Critèrium de Llançaments, aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario