28 ene 2019

Bones sensacions als últims tests previs al Campionat de Catalunya

El passat diumenge, amb la intenció de fer un últim test de cara al Campionat de Catalunya de Cros del proper diumenge a Vic, els Sub12 van anar fins a Vidreres per disputar la última jornada del Circuit Gironí de Cros d’aquesta temporada, mentre que els Sub10 ho farien en el Cros Escolar del Prat. Les dues proves van sumar un total de 9 podis al palmarès de l’escola i bones sensacions per al grup.

Els sub-12 masculins del CAG al podi

30è Cros de Vidreres

Els Sub12 van anar fins a la comarca de La Selva motivats per disputar una prova de cros exigent entre clubs molt habituats a aquesta modalitat.

El Carlos amb el seu grup de Sub-12
Vidreres ofereix un dels circuits més entretinguts del circuit gironí i és que tot i disputar-se sobre un terreny més aviat pla i en un espai més reduït del costum, el disseny aprofita bé els espais del parc, amb un munt de girs i constants anades i tornades. En les categories de promoció pujaven a podi fins la 10a posició, aconseguint pujar 6 atletes del grup: els germans Laurens i Julian Díez i en Rayan Maaroufi en la prova masculina i la Mila Kesteloot i les germanes Carla i Júlia Hurtado, en la femenina.

Els nois van fer un gran treball, destacant una segona posició molt ben lluitada d’en Laurens Díez, arribant a l’esprint juntament amb Rayan Maaroufi (4t) i Julian Díez (5è). En un segon grup arribava en Mario Pérez (14è) i en Bruno Cayuela (20è), tot plegat posicionant el CAG com un dels equips més ràpids.

Traçat del Cros de Vidreres

Les noies van fer front a una cursa difícil, on el CA Vic va liderar gran part de la prova imposant un fort ritme. La Júlia Hurtado va aconseguir fer-se lloc entre les primeres posicions, aconseguint encapçalar la cursa en la última part i emportar-se'n la victòria. La seva germana, la Carla Hurtado (7a) i la Mila Kesteloot (8a) arribaven poc després, molt juntes i esgotades. En un següent grup arribava l’Aina Jofre (17a), arrossegant molèsties que li van impedir desenvolupar tot el seu potencial, i l’Alba Hernández (19a), amb un punt més conservador. Més endavant arribaven l’Alba Grilo (24a) i la Clara Gil (33a), fent una cursa de menys a més.

La Júlia Hurtado va tornar a pujar al podi

6è Cros Comarcal Escolar al Prat de Llobregat

Més a prop de casa van anar els Sub10 per disputar l’última jornada del Cros Comarcal Escolar, al Prat, organitzada pel Cebllob i el Pratenc AA al Parc Nou. Una prova amb distàncies més ajustades, disputada entre clubs propers i amb les categories escolars. En aquesta prova pujaven a podi els 10 primers i primeres de cada categoria, aconseguint pujar 3 atletes del grup: en Mateo Costan, l’Albert Marcos i en Baruc Sánchez.

Els Benjamins (2009-2010) havien de recórrer una única volta de 800 metres. En aquest sentit, bona actuació d’en Mateo Costan (7è) i l’Hugo Cazenave (13è), que van aconseguir posicions capdavanteres en la classificació en una cursa ràpida. Tot i així, no van ser els únics, ja que en Martí Marcos (31è), els va seguir de prop. En quant les noies, actuació similar de la Micaela Gelabert (13a) i la Noelia Palazón (23a) sobre la mateixa distància, seguides de prop per l’Alba De Sola i la Gisela Collado, amb una arribada molt ajustada, en 27a i 28a posició.

Els Benjamins al Cros del Prat

Els Prebenjamins (2011-2012) s’ho van jugar en un recorregut d’una volta de 600 metres, aconseguint meritòries posicions. Victòria destacada de l’Albert Marcos; que va guanyar la cursa imposant un bon ritme, seguit de prop per en Baruc Sánchez (6è). En Vicente Ercoli (29è) i el Max Figueras (30è) van entrar quasi a la vegada pocs segons després. Finalment el 5è component del grup, l’Hèctor González arribava en 39a posició. En noies, menció especial per la Inès Castillejo (17a), més habituada a aquest tipus de proves. També va ser-hi la Daniela León (25a), que tot i que la seva incorporació a les competicions ha sigut més tard que les seves companyes, està demostrant una bona adaptació a aquestes proves.