28 ene 2019

El Miquel es fa gran amb dues medalles més

Els Campionats absolut i sub-23 de Catalunya en Pista Coberta es van disputar el mateix dia i amb una barreja d'atletes. Això va donar més emoció als participants i a aquells que observaven amb deteniment des de la graderia. El CAG va sortir de la cita amb grans notícies. El Miquel va aconseguir dues medalles i es va proclamar campió de Catalunya absolut per primer cop en PC. D'altre banda, la velocitat femenina del club es consolida de la mà de dues atletes.

El Miquel Doménech al podi absolut del 800mll

Sense cap mena de dubte, estem davant d'un dels millors atletes de la història del club. Almenys, tenint en compte els premis guanyats, el podríem col·locar al capdavant. I el que és més important: Encara no ha arribat a categoria sènior!

El Miquel Doménech va donar una nova lliçó de superioritat en la seva prova reina, el 800mll, d'on poca gent és capaç de fer-lo tremolar. Ahir, amb una marca d'1:53.11s en va tenir prou per aconseguir dues medalles, les dues d'or, com a guanyador sub-23 i com a triomfador absolut de Catalunya.

De principi a fi va ser capaç de portar la batuta de la cursa, trencant en l'última volta i fent dels darrers 100m un homenatge del públic al que és un dels atletes més destacats a nivell català. El seu proper objectiu serà portar aquesta superioritat a l'àmbit estatal. En el sub-23 ja comença a tocar metalls, en l'absolut d'Antequera, voldrà apropar-se encara més als més grans.

El Miquel Doménech li dona la mà a un rival a la Pista
No obstant, hi van haver dues bones notícies més en el Campionat Absolut i sub-23. D'una banda, la cinquena posició promesa de la Mar Cortés en el 60mll, una atleta que va debutar l'any passat (i que va estar lesionada tot l'aire lliure) i que ha tornat per trencar esquemes: 7.97s a la final i essent la tercera atleta del club en aconseguir baixar de 8s.

No obstant, no va ser la velocista del CAG amb millor marca. La Maria Brullas, espectacular, va tornar a batre el rècord absolut del club en 60mll, amb 7.91s a les semifinals. Al final, 10ena velocista més ràpida de Catalunya en la distància més curta, un fet destacable i que empenta a seguir treballant per part del club en aquesta faceta.

Per acabar, cal destacar la 12ena posició de l'Esther Salvador en Pes absolut (ella és juvenil) i la participació del Pablo Verdeguer en les tanques, dues setmanes després de la seva medalla a les Combinades. No obstant, es va voler reservar degut a unes molèsties que li van impedir donar el 100%.

El CAG segueix creixent i en el Campionat absolut cada cop té més opcions d'estar entre els millors