18 ene 2019

Els sub-10 i els sub-14 van gaudir a L'Hospitalet

El cap de setmana passat va estar marcat per la quantitat de proves en les que el CAG va ser-hi present. Pel que fa a l'escola, mentre el grup de marxa va disputar a Barberà un campionat de marxa i els Sub12 es van traslladar a Ripollet per disputar el cros de la vila, els Sub10 i els Sub14 van anar fins a L'Hospitalet al 3er Control Sub 10-12-14 organitzat per la Federació amb la col·laboració del ISS-L’Hospitalet.

Els sub-10 gaudint de la jornada

El programa dels Sub-14 era bastant extens: presentava proves de velocitat i tanques (60m), mig-fons (1.000m), salts (Triple) i llançaments (disc i Martell masculí). D’aquesta manera els atletes podien escogir fins a 3 proves.

60 m.llisos: En Martí Brullas va finalitzar primer de la seva sèrie a punt de baixar dels 9 segons. En noies va destacar l’Anna Simon, que va ser l’atleta més ràpida del grup just amb 9 segons.

1.000 m.llisos: En Jan Tusell va fer una bona actuació amb un registre de 3 minuts i 31 segons, acabant segon de la seva sèrie. Per part de les noies cal destacar la Julieta Geraud que tot i estrenar-se en la distància, va guanyar la seva sèrie amb 3'44 amb un final molt ajustat. L’Anna Domènech, per la seva part, també va enregistrar un gran resultat de 3’45.

Els místers hi van ser presents

D'altre banda, la Iciar Tomeo va ser la més ràpida en passar les tanques. Per part dels nois, l’acurada tècnica de l’Ismael Boury va veure’s superada per la veterania d’en Martí Brullas, que va aconseguir baixar dels 12 segons.

En el triple salt, l’Anna Domènech va mostrar el seu domini per la prova, que li va valer per acabar 4a en una prova molt renyida. En Martí Brullas novament va realitzar una bona exhibició arribant fins als 8,54 metres.

Finalment, la Júlia Muñoz va aconseguir llançar el disc fins als 13 metres, mostrant bona perspectiva en la seva prova preferida.

Els més petits gaudint com mai

El programa dels Sub10 presentava una única prova de fons (1.000 m) i un salt (alçada).
En els 1.000m. en Mateo Costan i l’Hugo Cazenave es van lluir baixant dels 4 minuts acabant primer i segon de la mateixa sèrie. En noies, la Micaela Gelabert i la Inés Castillejo van fer una bona cursa a punt de baixar dels 4 minuts i 30 segons.

En el salt d’alçada bona actuació de la Micaela Gelabert, que va aconseguir alçar el llistó fins els 0,86 m. El metre el va superar en Mateo Costan, que va realitzar un gran paper en aquesta jornada.

Resultats del control sub-10 i sub-14 de L'Hospitalet, aquí.

RESULTATS DEL CAG AL CONTROL SUB 10-12-14 (3a JORNADA)