18 ene 2019

Mínimes i bones marques a la Pista Coberta

La Pista Coberta de Sabadell segueix donant-nos alegries i bones sensacions de cara al final de la priemra part de la temporada. Tants en els atletes d'escola com els que participen en proves superiors, les marques estan sortint i els objectius es van complint. La desena de mínimes estatals la tenim al sac.

La Laia Mora a l'alçada. Foto del Jaume Coris
El resultat més destacat del Control Absolut del divendres passat va ser la mínima absoluta en 1500m aconseguida pel Miquel Doménech, la seva segona i la primera en la máxima categoria. El Miquel va quedar segon en la primera sèrie amb un temps de 3:51.91s. Juntament amb el campionat promesa, el deixeble del Sergi viatjarà al campionat absolut espanyol.

El mateix dia, L'Edu Ferrer va aconseguir la seva millor marca en 60mt absoluta, amb un temps de 9.04s, en una final que havia aconseguit prèviament. En els 400ml, la Natàlia Grau va batre el seu rècord en la distància en la segona cursa que disputava, amb un temps de 1:04.58s. La Montse Martí, d'altre banda, va aconseguir la seva marca personal en el 60mll.

La Montse, la Natàlia i l'Anna a Sabadell

D'altre banda, en el control sub-16, la Inés Aguilera va aconseguir la mínima cadet en Triple Salt amb una marca de 10.94m. Es tracta també de la segona mínima de l'atleta pel proper campionat estatal després de l'aconseguida en 300ml

En el 300ml masculí, el Martí Mas va aconseguir una marca de 43.31s essent la seva millor marca a la distància. També el Guillem Garcia Reiz aconseguia una bona marca, amb un 44.98s. El Pau Allende també va aconseguir la seva millor marca personal amb un 43.60s rodó.

En 600ml, l'Omar Boury segueix amb la seva progressió i va aconseguir una marca de 1:44.36s. En tanques, participació de la Laia Hernández i també del Joan Jiménez, que segueix buscant millorar la seva marca en el 60mt (9.97s)

Els atletes segueixen endavant i buscant millorar les seves marques.

L'Enhorabona a tots!


Els resultats del control absolut, aquí

Els resultats del control cadet, aquí

Fotografies del control cadet sub-16 (Per Jaume Coris), aquí




No hay comentarios:

Publicar un comentario