17 ene 2019

Els llançadors del CAG obren la temporada d'hivern

El passat diumenge 13 de novembre, el Club Atletisme Gavà, i mes concretament els seus llançadors, es van estrenar en la nova temporada de llançaments a l'aire lliure d'inici d'any. La primera jornada del Criterium de Llançaments d'hivern va donar el tret de sortida i amb ell els i les deixebles de la Laura Redondo.

L'Elisa, el Roger i l'Ari preparats 
Els valents i les valentes que van decidir enfrontar-se al fred que feia aquell matí a la pista d’atletisme Joan Serrahima de Barcelona van demostrar que es pot lluitar contra tot. Com cada temporada, els atletes llançadors demostren tenir una força i unes virtuts diferents a la resta.

A la prova de disc, l'Ariadna Esteve va quedar cinquena, amb una marca de 32.37m, seguida de ben a prop per l'Elisa Verdeguer, que va ser setena amb una marca de 31.05m. El tercer en participar va ser el més petit del grup, el Roger Morales, que va quedar setè a la prova de disc sub-18 amb una marca de 34.28m.

Els tres atletes van declarar a l'acabar la prova que es trobaven satisfets amb els seus resultats, però que esperaven millorar de cara a properes competicions, i és que la temporada només acaba de començar.

Cal destacar que en els propers caps de setmana es disputaran les jornades del Criterium fins a arribar al final, on es distribuiran premis pels guanyadors. L'any passat el CAG va sortir amb diverses medalles del campionat de llançaments d'hivern.

L'enhorabona i molta sort!

Resultats del primer criterium de llançaments, aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario