19 sept 2018

L'Escola del Gavà comença amb un projecte il·lusionant

El CAG es va posar en marxa la passada setmana i amb ell ho va fer l'escola del club. Cinc grups amb més de 150 atletes que en la gran majoria estrenen nous entrenadors. No obstant, encara n'hi ha que segueixen de la temporada anterior. Un projecte il·lusionant que comença aquest cap de setmana amb la primera jornada del trofeu promoció.

El Carlos Pérez i la Sònia Fernández repeteixen


Tot inici és complicat, però la primera setmana d'entrenaments a l'escola del Club Atletisme Gavà va finalitzar amb bona nota. Durant els primers dies tenen lloc les presentacions dels nous atletes, d'aquells que pugen una categoria i òbviament dels nous entrenadors.


El grup amb els atletes més joves és el de Minis. Dins d'aquesta categoria entren els prebenjamins i els atletes escolars. Comencen als quatre anys i no canvien de grup fins als vuit. Aquest any estrenen nous entrenadors. L'Iván López i el Pol González, atletes amb molt recorregut al club, es presenten juntament amb l'Ariadna Esteve, que porta més temporades, al capdavant del grup més jove. Ells han substituït la Irene Rovira (que marxa per temes personals) i la Claire Goyard (que ha pujat amb els benjamins), que van desenvolupar una gran tasca la passada temporada. 

L'Iván, el Pol i l'Ariadna en un dels entrenaments

El següent grup per ordre d'edat és el de Benjamins (els sub-10 a les competicions). El grup, format majoritàriament per tots aquells atletes que pugen de Minis, va obtenir grans resultats l'any passat i prova d'això és la renovació de dos dels seus entrenadors, l'Almudena Cayero i el Víctor Peso. La Claire Goyard, abans a Minis, ha substituït l'Elisa Verdeguer, atleta de llançaments, que no ha pogut seguir amb el grup. Afronten el nou curs amb moltes ganes. 

El grup de Benjamins la passada setmana
Cal destacar la continuïtat als Alevins (el grup sub-12). Les bones temporades dels últims anys han servit per donar confiança als dos tècnics, el Carlos Pérez i la Sònia Fernàndez, que segueixen junts una temporada més. La bona connexió entre els dos ha aconseguit crear un grup sòlid d'atletes, cosa que provoca que pugin a Infantils totalment preparats. Ambdós repeteixen com a tècnics de la temporada passada. 

La Sònia i el Carlos aquesta setmana
On n'hi ha hagut més canvis ha estat en la categoria Infantil (sub-14). La marxa del Pablo Verdeguer del grup (per centrar-se en d'altres temes importants) i la de l'Irving Motto (que ha deixat el club després de moltes temporades) ha provocat el canvi complert del grup. Les regnes les ha agafat una veu autoritzada dins de l'esport de Gavà i també del club, la Laura Redondo, atleta mundialista i entrenadora del grup de llançaments. La Laura aportarà experiència als joves atletes. Juntament amb ella s'hi ha afegit l'Íker Vaqué, atleta del Pratenc, que ajudarà en tasques d'entrenador a la Laura. 

La Laura i l'Iker durant un entrenament

Per acabar, l'últim grup de l'escola és el de Cadets (sub-16). Aquesta temporada, amb un grup molt gran de nous atletes que volen començar la pràctica d'aquest esport, continua el cos tècnic de l'any anterior, format per l'Ivo Sánchez i la Paula Garcia. L'Ivo, a més a més, combina aquesta tasca amb la d'entrenador de Proves Combinades. Volen seguir la línia començada la passada temporada, on diversos atletes van assistir als campionats de Catalunya i Espanya.

La Paula i l'Ivo observant l'entrenament

Cal agrair l'esforç i la feina dels entrenadors de la passada temporada que ja no hi són en aquesta. La gran majoria segueixen vinculats al club i sovint presten una mà als diferents grups per ajudar al seu bon funcionament. Destaquem que aquest mateix cap de setmana comença la temporada amb el Trofeu Promoció d'atletisme, en una primera jornada que es disputa a Igualada. No fa res que es va començar, però la primera prova de foc ja arriba. 

Molta sort en aquesta nova temporada!

No hay comentarios:

Publicar un comentario