25 sept 2018

El CAG s'uneix a la campanya solidària 'Segunda oportunidad'

El Club Atletisme Gavà va engegar ahir mateix la campanya solidària 'Segunda oportunidad', un acte social organitzat per 'Eurafrica Trail' que pretén portar la roba esportiva usada que ja no s'utilitza cap a l'Àfrica i donar-li una nova vida en mans de la gent més necessitada. Ahir el club va començar amb la recollida.

La primera caixa de roba per enviar a 'Eurafrica Trail'

L'anomenada cursa dels dos continents començarà el dia 30 d'octubre i s'allargarà fins al 4 de novembre. L'Eurafrica Trail és una prova que enguany arriba a la quarta edició i enfila el camí cap al Marroc des d'Algesires, passant per Gibraltar.  

En aquests dies de proves, els atletes recorreran un bon tram de territori a través d'una reserva de la Biosfera del Mediterrani, amb vistes a meravellosos parcs naturals. Així resa la definició al seu web, www.eurafricatrail.com:

"Eurafrica Trail se desarrolla en el entorno de la Reserva de la Biosfera Intercontinental del Mediterráneo. Es un territorio único por su paisaje y paisanaje. De hecho, es la única Reserva de las 631 reconocidas por la UNESCO en el mundo, compuesta por entornos protegidos de dos continentes. Parques y parajes de enorme belleza y valor ambiental, como Los Alcornocales, Estrecho, Grazalema o Sierra de las Nieves en territorio español, y Jbel Musa, Talassemtane o Bou Hachem en territorio marroquí".

Però un dels punts importants és el 'solidari'. La prova serveix per tirar endavant la campanya 'Segunda oportunidad', una iniciativa que va néixer en una de les proves, quan els atletes van decidir cedir les seves peces de roba a d'altres esportistes del costat marroquí, perquè tinguessin material de primera qualitat.

Aquest any han decidit seguir amb aquesta tradició i el Club Atletisme Gavà s'ha unit per ajudar. Des d'aquesta mateixa setmana i fins al final de la propera (el 5 d'octubre), el club recollirà roba esportiva usada, calçat variat, tot tipus de material relacionat amb el nostre esport i el que pugui ser utilitzable perquè els atletes que corrin la cursa ho puguin portar a la gent desfavorida més enllà del Rif marroquí.

El Club fa una crida a atletes, socis i simpatitzants per unir-se a aquesta bonica causa per combinar la solidaritat i l'esport.

Dues setmanes per inundar de bons actes la Bòbila i poder omplir caixes de roba per enviar als companys d'Eurafrica Trail.

El club us espera!










1 comentario:

  1. Hola amics
    Som de la botiga d´esports BASE:CASTELLO ESPORTS by Runnering i participem aquesta cursa. Tenim moltes coses que creiem que us serien de profit per aquesta causa. Us portarem moltes coses.

    ResponderEliminar