10 sept 2018

L'Emiliano i el Jose Luís ens representen al Mundial màster

Durant aquest mes de setembre s'està disputant a Màlaga el Campionat del món màster d'atletisme, amb més de 6000 atletes vinguts d'arreu i amb les ganes de demostrar que encara poden dir moltes coses a la pista. Dos d'ells són del nostre club. El Jose Luís Gil i l'Emiliano Moro ens van representar a Andalusia amb il·lusió i moltes ganes.

El Jose Luís Gil amb la samarreta de la selecció espanyola


El primer en prendre part va ser el més veterà. L'Emiliano ha tancat una temporada d'un any sencer amb uns registres espectaculars. Aquesta era la cirereta del pastís i arribava a la cita amb ganes de demostrar que podia estar entre els 10 primers. 

L'atleta M70 va acabar el concurs del llançament de pes en una meritòria 10ena posició amb una marca de 10.66m. Malgrat no ser el seu millor registre, l'Emiliano va competir amb força per treure endavant la prova. D'aquesta manera es manté en l'elit mundial del llançament M70. 

L'Emiilano Moro el dia de l'arribada a Màlaga

Pel que fa al Jose Luís, l'atleta M50 també de llançaments va participar en dues proves. Malgrat que, segons ell, les sensacions no van ser bones, el nostre veterà va treballar durant tot l'estiu per estar present en aquest mundial.

Finalment, en el llançament de pes, el Jose Luís va acabar 28è del Món (12è a la final B) amb una marca de 9.89m. Tampoc va ser el seu millor registre, però l'atleta entrenat per la Laura Redondo sabia que tenia un altre oportunitat dissabte en el llançament de disc.

Tots els llançadors de pes durant la competició

En aquest cas, va acabar 12è en la final C amb una marca final de 23.97m, després de tres llançaments on tampoc es va acabar de trobar gaire còmode.

Malgrat tot, l'experiència dels dos va ser molt bona. Durant els propers dies s'aniran incorporant als entrenaments de cara a la propera temporada però mereixen un bon descans per pair el que ha donat de sí aquest curs magnífic.

L'Enhorabona als dos!


RESULTATS DEL CAG AL MUNDIAL MÀSTER

Llançament de Pes M70

10. Emiliano Moro amb 10.66m

Llançament de Pes M50

28è (12è final B). Jose Luís Gil amb 9.89m

Llançament de Disc M50

44è (12è Final C). Jose Luís Gil amb 23.97m





No hay comentarios:

Publicar un comentario