11 jun 2018

Els Màsters fent de les seves al Campionat Català

Ahir es va celebrar a les pistes de Mollet del Vallès el Campionat de Catalunya Master. Aquest any només teníem llançadors com a representants, i déu n'hi do quins tres valents!

El Bernat Peso, l'Emiliano Moro i el Jose Luís Gil

En aquest tipus de campionats es demostra que no hi ha edat per fer esport, i que no hi ha fronteres per practicar l'esport de competició. On notes com l'avi o l'àvia afable i una mica rondinaire se'ls hi transforma la cara quan es posen a la línia de sortida, agafen l'artefacte, o cauen al sorral després d'un salt, deixant-se l'ànima i sense estar contents amb la possible marca. Competició al 100%.

L'ambient és distès, molt distès, són jornades maratonianes on a banda de competir es cultiven les relacions humanes, gent que potser es coneix des de fa 50 anys a les pistes d'atletisme. Aquí n'hi ha gent que arriba a primera hora i marxa al capvespre, i és clar, s'ha d'anar preparat.

Els nostres atletes prenent-se un descans

Per part del club podem definir els tres nivells:

El primer, l'Emiliano Moro, incombustible, segur, a l'elit dels llançaments veterans que demostra marca rere marca que el temps no passa per a ell. Aquest any estrena categoria, M70, i de nou dos ors. Un campió.

L'Emiliano amb un dels dos ors que va guanyar

El segon nivell, en José Luis Gil, incansable, a la recerca de la millor marca que el seu irregular entrenament li permet, les responsabilitats professionals i del club no sempre el deixen entrenar com voldria. Tècnicament més inconsistent que l'Emiliano, ja que és un nouvingut a l'atletisme de competició, però ho supleix amb ganes. Dues medalles de bronze i una de 'xocolata'. Content amb la collita però no amb les marques.


El Jose Luís amb el metall a la javelina

El tercer nivell, en Bernat Peso, aquest va fent, sense pressa, agafant tècnica els dies d'entrenament quan el deixen, i molt irregular quan han d'exercitar la força. Però gaudeix, i és el seu objectiu. El català Màster és la seva cita anual, i excepte algun control no fa res més. La idea és anar polint la tècnica, i qui sap si algun dia superar la barrera psicològica dels 30 metres. Però l'objectiu és el camí, no tant la fita.


©Josep Gabarro
I amb aquest tres «fenòmens» vam fer un bon paper, a l'espera que la base veterana creixi amb el club.

Els resultats del campionat, aquí

RESULTATS DEL CAG AL CAMPIONAT MÀSTER DE CATALUNYA

Pes Vet. MAS. AL 50-54
3 Jose Luis Gil Egea amb 9.36m (MEDALLA DE BRONZE)

Pes Vet. MAS. AL 70-74
1 Emiliano Moro Corral amb 11.54m MMP (MEDALLA D'OR)

Disc Vet. MAS. 50-54
4 Jose Luis Gil Egea amb 28.14m (MEDALLA DE XOCOLATA)

Disc Vet. MAS. 70-74
1 Emiliano Moro Corral amb 31.80m (MEDALLA D'OR)

Javelina Vet. MAS. 50-54
3 Jose Luis Gil Egea amb 20.22m (MEDALLA DE BRONZE)

Martell Vet. MAS. 40-44
4 Bernat Peso Infante amb 25.83m (MEDALLA DE XOCOLATA)

Martell Pesat Vet. MAS. AL 40-44
4 Bernat Peso Infante amb 7.47m (MEDALLA DE XOCOLATA)


No hay comentarios:

Publicar un comentario