12 jun 2018

Tres medalles al Campionat Catalunya Sub10, Sub12, Sub14

La bona feina es nota en el moment en el que la base aconsegueix bons resultats i els nens i nenes gaudeixen de l'atletisme en els millors campionats. El CAG va sumar tres medalles i diverses marques personals en el campionat de Catalunya sub-10-12-14 celebrat a Castellar del Vallès. Els quatre grups representats van apostar fort i van treure resultats excel·lents.

l'Érika Duro amb les seves companyes d'entrenament

Cal començar pels més petits. Malgrat ser l'únic grup sense medalla, els nens entrenats per l'Almudena Cayero, el Víctor Peso i l'Elisa Verdeguer van demostrar haver acabat la temporada en un bon estat de forma. Destaquem dues bones notícies: el 6è lloc a la final del 60mll del Rayan Maaroufi, amb una marca de 9.43s i el 8è lloc del Nahuel Urcola a la marxa, que va aconseguir la millor marca del club en aquesta disciplina i categoria. L'única atleta participant, la Lidia Mora, va acabar 12ena en llargada amb 2.88m.

La Lucía Morales amb el seu Or

Pel que fa als sub-12, les alevines va obtenir un bon botí: dues medalles i grans sensacions, amb un parell de rècords del club. La Julieta Geraud, amb un gran esforç, va aconseguir la medalla de bronze en el 600mll amb una marca de 1:52.47s. Enorme premi pel grup entrenat per la Sònia Fernández i el Carlos Pérez, que han ajudat molt a l'evolució de l'atleta. Del mateix grup cal destacar el 13è lloc de l'Óscar Gavaldà en el 2000mll, batent el rècord del club amb 7:19.61s. La Júlia Muñoz en Disc (14.94m) i l'Adrià Anento a l'alçada (1.23m) van aconseguir dos setens llocs.

La Íciar Tomeo i la Julieta Geraud

En els sub-12, cal destacar el paper de les guerreres de marxa. La Lucía Morales va pujar al més alt del podi amb una primera marca de 10:59.54s, aconseguint la medalla d'or i un premi majúscul pel club. La Carla Pérez i la Carla Garcia van quedar en el 5è i en el 6è lloc, obtenint punts finals.

L'Omar Cordero en el 1000mll. Foto de Sebas Gilart

Per acabar, la categoria sub-14 també va obtenir resultats positius. El grup entrenat pel Pablo Verdeguer i l'Irving Motto van veure com l'Anna Doménech obtenia un 5è lloc a la final de perxa, i el Marc Gómez era setè en la prova de martell, amb una marca de 22.15m.

La tercera medalla va arribar del grup de Marxa. De nou, les noies de la Maria Vasco van acabar molt bé a la classificació, i de fet, l'Érika Duro, que tenia moltes opcions de pujar al podi, va acabar en segona posició, guanyant una medalla de plata.

Moltes felicitats a tots i totes per la magnífica temporada!