29 may 2018

La Cloenda dels Jocs Escolars ja és una realitat

Estem arribant al final del curs escolar i també arriba el moment de fer balanç, agrair la tasca feta pel personal i educadors d'AMPAS i entitats, però sobretot de divertir-se. Així ho entén i ho demostra el departament d'esports de Gavà que va muntar la Cloenda Jocs Esportius Escolars 2018 a l'Estadi Mpal. La Bòbila de Gavà.
El CAG va ser l'entitat més representada

El nostre club, immers encara en plena competició, hi va ser present amb una gran i significativa representació, en la qual es va reconèixer la tasca feta pels atletes de la nostra entitat (anunciada com aquella amb més participants als jocs escolars).

Tot seguit van passar a la part més important, la festa pels nens que han gaudit durant aquest any d'esports escolars, que en resum, són els protagonistes.

Però nosaltres encara no hem acabat. Als nostres atletes els hi queda molta feina, el CAG pertany a un esport d'estiu. Ara venen els campionats de Catalunya i d'Espanya i encara ens queda un parell de competicions al sarró, com la 2a Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà» del 16 de juny i el dia 7 de juliol el 4t Criterium de Llançaments «Ciutat de Gavà».

Gràcies a tots per fer-ho possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario