29 may 2018

La Maria Morató guanya un or als Campionats d'Andorra

La nostra atleta internacional, la Maria Morató, va participar el passat cap de setmana al campionat d'Andorra absolut en les seves dues millors proves, el 100mll i la javelina. Els resultats, almenys en una d'elles, no podrien haver anat millor. Medalla d'or i amb molt marge de millora en la prova de llançaments.

La Maria al llançament de javelina

La Maria és una atleta destacada al seu país, i el passat diumenge ho va demostrar, emportant-se un dels metalls del campionat absolut. No obstant, també va disputar un altre final.

L'atleta entrena amb el nostre grup de velocitat i amb el de llançaments, per tant, divideix els seus esforços per buscar mínimes o millors llocs que les seve companyes de cara als campionats internacionals on Andorra hi és present.

El podi de la javelina

En els 100mll, la Maria va passar a la final amb el 5è millor temps, en una final que acabaria amb el 4rt lloc final, a tocar del podi, amb una marca de 13.81s, tot i que la marca de les semifinals seria molt millor. La medalla d'or la guanyaria l'atleta olímpica Cristina Llovera.

No obstant, el premi li va arribar a la javelina. La Maria va aconseguir la medalla d'or amb una millor marca de  24.53m. L'atleta segueix quedant-se a tocar del rècord nacional absolut de l'especialitat. Malgrat tot, li va servir per derrotar a les seves rivals i obtindre la medalla d'or