25 abr 2018

El Miquel Doménech acaba 5è en el Universitari estatal

El Miquel Doménech no es cansa d'aconseguir grans fites. Aquest passat cap de setmana va viatjar a Jaén per disputar el Campionat Universitari estatal i el resultat no ha estat pas dolent. El Miquel va arribar a la final del 800mll i va quedar en un 5è lloc molt important, que el col·loca entre els millors universitaris de l'estat.

El Miquel Doménech en una foto d'arxiu

Amb la samarreta de la UB esports, el Miquel va aconseguir arribar a la final gràcies a una bona semifinal on, fins a l'últim minut, no va tenir clar si s'havia classificat o no, perquè va entrar per temps. En una carrera disputada, va aconseguir entrar amb un temps d'1:54.11s, només tres centèsimes per sobre del , que en un 800mll és quelcom igualat. La fortuna el va acompanyar i en la següent sèrie, els atletes van fer pitjor temps, pel que va entrar a la final del diumenge.

Allà, el Miquel va treure la rauxa i la força que el caracteritza i va aconseguir un gens menyspreable lloc, amb un bon temps pel que fa el moment de la temporada: 1:53.82s. Al davant, tenia grans rivals que van aconseguir temps molt bons, com per exemple el guanyador,  l'Eduardo Romero, de la Universitat de València, que va aturar el cronòmetre en 1:50.66s.

El Miquel segueix preparant la temporada per arribar bé de cara a l'estiu. La propera cita serà a la final C del campionat de clubs, on l'atleta lluitarà amb els seus companys per portar el CAG al lloc més alt.

L'enhorabona al Miquel per la gran temporada!