25 abr 2018

Bones sensacions a la final dels relleus de promoció

El passat cap de setmana es va disputar a Tarragona la final del campionat de relleus de promoció, amb la presència de quatre dels nostres grups, tots femenins. Bons resultats que van aconseguir gràcies a la classificació de les setmanes anteriors. El CAG poc a poc situant-se al costat dels grans.

El relleu benjamí, preparat

Les coses van anar prou bé en línies generals. Menció especial pel relleu benjamí, format per la Gisela Collado, l'Alba Hernández, la Lidia Mora i l'Ariadna Guàrdia, que feien el seu debut en un campionat d'aquestes característiques i la nota va ser prou positiva, amb un 42.08s en el 4x60m.

Després vindria el torn de les sub-14, l'Anna Doménech, la Laia Hernández, l'Emma Miguel i la Gal·la Sanahuja que va tirar endavant el relleu curt amb una magnífica cinquena posició a les semifinals. Les noies tenien davant a grans clubs, com el Igualada o el Manresa, i es van quedar a tocar del Viladecans. Finalment, van acabar 11enes de Catalunya.

El relleu cadet després de les curses

On hi havia més opcions de medalla era a la categoria cadet. La Inés Aguilera, l'Emma Barragán, la Natàlia Grau i la Laia Mora tenien l'opció de poder arribar a dues finals, el relleu de 4x300 i el de 4x100. A les semifinals del 100 van aconseguir la classificació amb un temps de 52.56sm quedant terceres. No obstant, la final era molt dura, i només van poder ser sisenes amb un temps de 51.92s, rècord del club cadet. Amb tot, es van quedar a dues centèsimes del cinquè lloc.

Pel que fa al 4x300, les coses estaven molt dures, però les nostres atletes es van quedar a tocar de la medalla, arribant a un final on van quedar 4rtes. a un segon de L'ISS L'Hospitalet. El temps final va ser de 2:58.18.

Només ens queda felicitar a les nostres atletes l'esforç i les ganes que hi van posar per obtenir un bon resultat.