24 ene 2018

Segona jornada del Criterium de Llançaments

Aquest passat diumenge es va celebrar la segona jornada del Criterium de Llançaments a l'Estadi Serrahima, amb la presència de dos dels nostres atletes. 

El Roger Morales, abans del primer llançament

Les coses no podrien haver sortit millor. Un dels nostres llançadors cadets, el Roger Morales, va aconseguir el rècord del club en javelina en aquesta categoria, en un llançament de 36.68m, el tercer que feia. Després d'una bona dinàmica i d'aconseguir aquesta distància, els tres següents van rondar els 35 metres. Una bona fita d'un noi acostumat al llançament de pes, però que en aquesta primera competició a l'aire lliure va voler demostrar que també pot ser un bon candidat en futures ocasions. Recordem que el Roger venia de participar en el disc del control comarcal a Gavà el dia anterior.

L'altre atleta participant va ser el Víctor Peso, que va fer el seu debut en aire lliure en la seva prova reina, el martell, i ho va fer de la millor manera possible: guanyant el concurs juvenil (sub-18) amb un llançament de 52.26m, força lluny del segon classificat. El Víctor va aconseguir amb aquest llançament la mínima per anar al proper campionat d'Espanya Juvenil, una enorme fita essent la primera competició de la temporada. Un èxit pel nostre atleta, que poc a poc comença a agafar el to. 

Aquesta mateixa setmana tindrem la tercera edició del Criterium de Llançaments, expectants per saber quina serà la convocatòria de la nostra entrenadora del grup, la Laura Redondo.

Enhorabona a tots!


Els resultats, aquí


RESULTATS DEL CAG EN EL SEGON CRITERIUM DE LLANÇAMENTS

MARTELL SUB-18 (5KG) MASC

1. Víctor Peso Keyer amb 52.26m com a millor marca  

JAVELINA SUB-16 (600g) MASC

1. Roger Morales Cubedo amb 36.68m com a millor marca

MARTELL SUB-20 (6KG) MASC

1. Pol Gonzalez Fernandez amb 28.31m com a millor marca

No hay comentarios:

Publicar un comentario