6 ene 2018

El CAG es prepara per un 2018 apassionant

El 2018 ha començat i els nostres grups de tecnificació i alguns d'escola ja han iniciat els entrenaments de cara a preparar aquests set mesos apassionants d'atletisme en tots els nivells.
I és que el Club Atletisme Gavà vol encarar amb total fiabilitat la temporada de Pista Coberta i també les competicions que s'organitzaran des del CAG. 

Per començar, els dos grups masculins i femenins participaran en el Campionat de Clubs sub-20, el dia 14 de gener a Sabadell. Serà la primera vegada que ambdós coincidiran en aquest torneig.

El Miquel Doménech en l'últim campionat català


A més, els llançadors tenen quatre interessants jornades amb el Criterium de Llançaments, començant el mateix 14 de gener i continuant fins a finals de febrer, que acabarà amb el campionat de llançaments d'hivern de Catalunya el 18 de febrer a l'estadi Serrahima.

La Pista Coberta acabarà a mitjans de Març, amb la disputa del campionat d'Europa de Veterans (Màster) a Madrid. Abans, tindrem un campionat del Món a Birmingham el 2 de març, i el campionat d'Espanya a València el 18 de febrer. El 4 de febrer viurem el Campionat absolut català, amb diverses opcions del nostre club per tenir-hi participants en diverses proves. També viurem el Meeting Internacional d'Atletisme el dia 13 de febrer. Fa dos anys, tres dels nostres atletes hi van prendre part. Pel que fa als campionats de Catalunya, el 28 de gener tindrem el Promesa (sub-23), el 25 de febrer el junior (sub-20), el 4 de març el juvenil (sub-18), i el cap de setmana del 10 i 11, tindrem l'infantil (sub-14) i el cadet (sub-16). 

L'Arnau Sala al control de Proves Combinades de Gavà

En Proves combinades, el 24 de febrer tindrem el campionat sub 14-16-18 a Sabadell. Molt abans, la segona setmana de gener, viurem el campionat Absolut (amb les categories sub-23 i sub-20), amb diversos atletes nostres del grup de Combinades.

A banda de les competicions que viurem fora de casa, a la ciutat de Gavà tindrem també diverses cites interessants. El CAG organitza, juntament amb els patrocinadors i l'Ajuntament vuit proves oficials que serviran perquè els nostres atletes gaudeixin de la Bòbila i dels carrers i parcs de Gavà.

La primera cita arriba el 20 de gener, amb la jornada d'atletisme escolar, la segona del circuit, on tots els grups de l'escola fins a cadet hi podran participar. Dos mesos després el 17 de març, gaudirem del Gran Premi de Marxa 'Ciutat de Gavà', un dels més importants del panorama català i on les noies de la Maria Vasco podran demostrar la seva vàlua. A l'abril arribaran dues proves destacades de l'escola: 'Llençar al carrer', previst pel primer cap de setmana, i el ja tradicional Trofeu del Baix Llobregat 'Fira dels Espàrrecs', el 28 d'abril, on els millors atletes escolars de la comarca es reuneixen a Gavà

Preparats per un gran any

Entrant a la primavera i al bon temps, viurem la Milla 'Ciutat de Gavà', el cap de setmana del 19 i 20 de Maig, amb els nostres atletes de Fons i Open preparats per emportar-se els premis. La setmana següent serà el torn dels màster, amb el 'Meeting de Veterans', amb el que serà la prèvia del campionat de Catalunya.

I per acabar, dues de les cites que més il·lusió ens fan: Viurem la segona edició de la 'Reunió de Velocitat' el cap de setmana del 16 de juny, amb més presència d'atletes, més infraestructura i molta més emoció. I finalment, el 'Criterium de Llançaments de Gavà', amb presència d'atletes de renom nacional, a principis de juliol.

Estem ja preparats per un 2018 apassionant i el volem viure amb tu!










No hay comentarios:

Publicar un comentario