8 ene 2018

La Yolanda i el Gerard a la ReisRace Igualada

El passat dia 6 de gener, els nostres atletes gaudien d'una jornada familiar, obrint regals i menjant el tortell de Reis, en una festivitat molt important al calendari. No obstant, dos dels nostres van decidir vestir-se d'esport i anar a competir, portant els colors del CAG fins a Igualada.

Allà es disputava la 'Reisrace', un circuit urbà de 5 kilòmetres o de 10km, per les zones històriques i també industrials de la capital de l'Anoia. En aquesta prova, la Yolanda Zuriaga i el Gerard Pons hi van participar fent els 5km, lluitant contra el més que merescut descans d'un dia festiu, i aconseguint acabar la prova sense més problemes.

La Yolanda a la 'Reisrace' (foto de Moixiganguers Igualada)

La Yolanda va acabar 6ena en categoria femenina, una excel·lent classificació, amb un temps de 23:18, arribant en el lloc 56 en el total de participants. Un gran paper de l'atleta del grup de 'Fons' entrenat pel Sergi Sierra, que va córrer la tercera prova en poc més de deu dies (també va participar en la Sansi del Masnou i la Cursa dels Nassos), essent l'atleta més en forma d'aquestes vacances de Nadal. De la seva banda, el Gerard va aconseguir una meritòria 13ena plaça a la general i a la prova masculina, amb un temps de 18:44. Pel Gerard era la primera cursa després del seu retorn al club, d'on va marxar el passat estiu.