26 may 2017

Final del Procés Electoral 2017

Com marca el calendari electoral del Procés Electoral 2017 avui hi havia programada les eleccions a la presidència del nostre club. El passat 12 de maig finalitzava el termini estatutari per presentar candidatures i finalitzat aquest termini tan sols hi havia una candidatura formalitzada en temps i forma.


Però, encara que fora de termini s'ha volgut esperar fins a l'últim moment per si algú feia també un pas endavant i poder fer les eleccions, però arribat aquest punt i no haver-hi cap més alternativa s'insta a la junta electoral que resolgui.

En breus dies tindrem la resolució i podrem anunciar-vos formalment la nova composició de la junta, que ha de gestionar el club, el de tots, durant els pròxims 5 anys.

Agrair des d'aquí a tots els membres de la junta sortint, que formalment el proper dia 3 de juny finalitzen mandat, sent la seva tasca, moltes vegades a l'ombra, poc valorada però de gran valor.

Moltes gràcies a tots.

1 comentario:

  1. El meu més enèrgic i sincer agraïment a totes i tots els que es dediquen, han dedicat i/o dedicaran una part del seu temps a la gestió d'aquest el nostre club.

    MOLTES GRÀCIES!!!!!!

    Salut i Atletisme

    ResponderEliminar