28 may. 2017

Cloenda Jocs Esportius Escolars 2017 a l'Estadi

Estem arribant al final del curs escolar i també arriba el moment de fer balanç, agrair la tasca feta pel personal i educadors d'AMPAS i entitats, però sobretot de divertir-se. Així ho entén i ho demostra el departament d'esports de Gavà que han muntat la Cloenda Jocs Esportius Escolars 2017 a l'Estadi Mpal. La Bòbila de Gavà.


I no és per res, però si hi ha un sarau, allí que anem!!!!

Fotos aquí

El nostre club, immers encara en plena competició va ser present amb una petita però significativa representació, en la qual es va reconèixer la tasca feta pels atletes de la nostra entitat (reconeguda con l'entitat amb més participants als jocs escolars).


Tot seguit van passar al més important, la festa pels nens que han gaudit durant aquest any d'esports escolars, que a la fi són els protagonistes.

Aquest any la Laura repartint a tort i a dret!

Però nosaltres encara no hem acabat. Als nostres atletes els hi queda molta feina, som esport d'estiu. Ara venen els campionats de Catalunya i d'España i encara ens queda un parell de competicions al sarró, com la 1a Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà» del 17 de juny i el dia 8 de juliol el 3r Criterium de Llançaments «Ciutat de Gavà».

Gràcies a tots per fer-ho possible.


No hay comentarios:

Publicar un comentario