7 abr 2017

Calendari Electoral 2017

Estimats amics sembla que fos ahir però han passat 6 anys des de les últimes eleccions a la presidència del nostre club i tal com marquen els estatuts estem en any d'eleccions per renovar-la. Recordem que el mandat actual finalitza el pròxim 6 de juny de 2017.


Tal i com es va aprovar a la assemblea del passat 28 d'octubre de 2016 el calendari seria el següent:
  • 25 d'abril: Sorteig Junta Electoral. Constitució de la Junta Electoral dins dels 3 dies següents (28 d’abril).

  • 28 d'abril fins al 5 de maig: Exposició cens electoral.

  • 28 d'abril fins a 12 de maig: Presentació de candidatures.

  • 26 o 27 de maig: Assemblea Extraordinària, el dia que creiem que pugui votar tothom (horari votació 5 hores mínim).

Recordem que en aquesta assemblea, a part del calendari, van prendre diverses decisions que ens afecten:
  • Reduir la durada de la junta de 6 a 5 anys.

  • Ajustar l'any fiscal del club d'any natural a període d'1 setembre a 31 d'agost, més sensible a les nostres necessitats de temporada natural.

Des del club us animem a formar una candidatura o afegir-vos a qualsevol llista que sorgeixi per unir sinergies i aportar aquell bocí de coneixement que en un club amateur com el nostre ens és cap dalt.

Formar part de la junta de la nostra entitat és una tasca, encara que desinteressada i no remunerada, plena de satisfaccions on segur podreu desenvolupar la vostra idea, noves i fresques, que permetin al nostre club assolir noves fites tant en la promoció de l'atletisme i les diferents seccions del club com de col·laboració amb la ciutat que ens acull i de la que prenem el nom.

Avui dia, la nostra entitat està sanejada i ordenada social i econòmicament, i on la gestió de l'última legislatura i gràcies a l'herència econòmica de la junta anterior, s'ha dedicat a evolucionar la gestió per ajustar-la als requisits legals sorgits en els últims anys on ha passat com un tsunami en el teixit associatiu català.

Us trobareu una entitat amb els baixos remodelats i amb el motor revisat, però que encara queda treball de xapa i pintura.

La teva opinió compta, la teva ajuda ens dóna vida.


No hay comentarios:

Publicar un comentario