19 jun 2016

Sopar de Cloenda 2016

Ahir ho vam tornar a fer, a les pistes exteriors del Jaqme Marc es va tornar a demostrar que el club és una gran família, vam dir que faríem «un sarao» important com a Sopar de Cloenda de la temporada 2016 del Club Atletisme Gavà, i és clar, som gent de paraula!!!


Agrair la complicitat necessària del departament d'esports de l'Ajuntament de Gavà i el seu personal, la visita de la Gemma Badia, Regidora delegada d' Igualtat, Barris i Activitats, i sobretot, gràcies al personal del club i de totes les famílies que van participar de la festa, van fer possible un moment entranyable i molt divertit.

Encara que sembli que no hi havia un guió previst, que com sempre es va complir al 90%, amb aquesta petita dosi d'improvisació que té el directe, per fer-ho més emocionant (sobretot per a l'organització). Però com estem en família, no passa res!!!



La cosa va anar més o menys així!

- 20:30 Preparació de taules

- 21:10 Concurs de cuina amb presentació de viandes al Concurs de cuina
... amb projecció de fotos resum de la temporada.



- 21:15 Sopar en família amb música ambiental de DJ Domingo.



22:30 Inici de l'acte de reconeixement als atletes. On l’speaker oficial «Pep» pren la paraula.

- Discurs del Director tècnic. Ras i al peu, i multicultural!

- Lliurament de diplomes als atletes. Cada entrenador va fer unes paraules i reconèixer l’esforç dels seus atletes durant la temporada. Som de llagrimeta fàcil.





i més!!!!

- Discurs final del presi, i premis 4ª Lliga Curses Populars C.A.Gavà.
Reconeixement als nostres atletes més veterans i lliurament de premis de la lliga Open, aquest any guanyat atorgat de manera pòstuma al nostre company José Luis Sánchez. Sempre en el nostre record.

- Actuació del duo local Sergio & Claudia. Apunten maneres, moltes maneres!!!



- Festa final amb música del DJ Domingo. Gran selecció de música del 70, 80, 90 i actual. No va poder desplegar tot el repertori, problemes tècnics i limitacions de decibels.

- A Recollir!!!

Agrair a l'Encarna la seva tasca diària incansable. Als tècnics, Sergi, Oscar, Orlenis, Maria, Marc, Víctor, Laura, Irving, Sonia, Carlos, IRENE, Laia, Andrea i Almudena, per aquesta temporada (encara que estem en plena competició), i a tots els membres del club (atletes, pares, directius, familiars, etc.) per aquesta temporada i per participar en aquest acte. Segur que ens deixem algun, per això, gràcies a tots.

Agrair als membres del jurat del concurs, per la seva dolça tasca.

També agrair al Josep, el nostre speaker particular.

Algunes fotos

3 comentarios: