17 jun 2016

Actes Final de Temporada a l'escola.

Encara que alguns encara estan en plena temporada, i jugant-se les garrofes en finals d'Espanya, de Catalunya..., toca celebrar que arriba l'estiu com cal!!!


El proper dimecres 22, intenarem fer una Jornada social en la Bòbila (18:00 hores)Atletes, pares i mares que tinguin ganes de fer alguna cosa divertida, i passeu-vos per la Bòbila amb roba d'esport. Alguna cosa informal.

Però aquesta nit (17 de juny), celebrem un petit (o gran) sopar per celebrar que alguns es van de merescudes vacances i altres efemèrides a destacar. L'excusa perfecta per prendre alguna cosa entre amics.

Aquí teniu el pla:

20:30 hores: Comença el «sarao». Anem agafant joc, i els que vulguin participar en el concurs de cuina de postres que deixin una petita mostra amb el seu nom en un paper en la taula que tindrem marcada. El jurat és imparcial, quasi segur.

21:00 hores: Acollida Oficial per part del president. Res, 2 minuts que no s'enrotlla, ho ha promès!

I A SOPAR A LA FRESCA!!!, compartint les viandes que heu portat, tranquil·la i pausadament. El postre guanyador queda confiscat per el «presi». Recordeu portar menjar que es pugui compartir, el club posarà les begudes i alguna de cava.

22:30 hores: Reconeixement als atletes. El Director Tècnic farà unes paraules i valoració. Aquí ens donem pressa, perquè mèrit tenen i mooolt, però clar, no anem a estar tota la nit lloant-los, que li pugen els fums al cap. És el moment que els entrenadors i monitors parlin dels seus nois/noies. Ho rematarà el Presi, que és de llàgrima fàcil.

23:15 hores: Comença la música. Si tot va bé tindrem a un duo local que apunta maneres. És el que tenen les «combis» que igual et faig 5 proves en un dia que et toco uns «temilles sueltus». Polivalència,  ole i ole!!!



00:00 hores: Segueix la música. Amb el nostre DJ resident «DJ Domingo».

01:30 hores: A recollir!!!!! Comiat i tancament. (Els containers? Sortint a la dreta!!!!)

Moltes gràcies, us esperem a tots (els apuntats, i els que no passar per secretaria per Déu!!!!)

El club

No hay comentarios:

Publicar un comentario