21 abr 2016

Presentem «Soci+», el club s'implica amb el comerç local

«Soci+, Tria Gavà» neix com una iniciativa del Club Atletisme Gavà per donar valor afegit, aquell «plus», al fet de ser soci de la nostra entitat. Som conscients de l'esforç de la ciutat que ens acull i ens dóna nom, i volem retornar, encara que sigui una mica, aquest esforç.

clica per accedir al nou portal
Com ja sabeu som un club molt viu i amb inquietuds, com una gran família on els seus membres tenen la seva personalitat i demostren interès per les seves coses. Però ens uneixen moltes i dues són, que ens agrada l'atletisme, i ho fem a Gavà, ciutat que ens acull i que ens dóna nom. La majoria dels nostres socis viuen o fan vida a Gavà, una ciutat amb molta energia i un teixit comercial i de restauració de primer ordre que hem d'aprofitar.

I ells es deixen i molt!!!

Hem treballat des de principis de temporada per donar a conèixer la nostra inquietud als gremis i administracions per poder identificar comerços de Gavà i rodalia que vulguin col·laborar amb nosaltres. L'acollida ha estat increïble i avui us podem presentar el portal específic on podreu trobar tots els comerços adherits a la promoció que us faran petits descomptes i serveis addicionals per la simple raó de ser socis del Club Atletisme Gavà.

Comerç amb el distintiu col·laborador a la porta

Una proposta de col·laboració amb el comerç local
Som un col·lectiu en constant creixement, amb més de 300 famílies de totes les edats i necessitats, sense oblidar els esdeveniments esportius puntuals a l'Estadi (entre 9-10 per temporada), i on podem aportar visitants de fora de la ciutat. Volem treballar per intentar redirigir aquest potencial al comerç i restauració de la ciutat. Volem crear valor, tant pel comerç local com per nosaltres, creant sinergies entre el comerç de Gavà i els socis de la nostres entitat.

Com identifico als socis del club?
Ara tots teniu un carnet que us acredita com a socis de l'entitat. Aquesta eina que ens mancava, us permetrà identificar-vos tant a l'accés de la instal·lació de la Bòbila (si us ho requereix el personal de control d'accés) com als comerços col·laboradors adherits al programa si creu imprescindible que us acrediteu.
Si encara no el teniu, passeu per secretaria
o pregunteu al vostre monitor/entrenador
Com m'identifico jo als comerços?
Els comerços col·laboradors compten amb un identificatiu que enganxar a la porta dels seus establiments per poder ser identificats com a membres de la promoció. Encara que no el tinguin visible pregunteu, pot ser no estan afiliats i estan interessats a afegir-se. Convideu-los a contactar amb nosaltres.



Com funciona el portal?
Els comerços col·laboradors estan classificats per zona i temàtica, us donarem una informació bàsica, i alguns tenen un descompte addicional descarregable. És un portal viu i anirem afegien a mesura que es vagin sumant.



Els comerços estan classificats per:
  • «Tipus de comerç»: Alimentació, Esports, Estètica, Llar i decoració, Moda i complements, Òptica, Restauració, etc.,
  • «Busco a la zona...»: Centre, de Can Serra, de Les Bòbiles, etc.
Així sempre ho podràs trobar el que necessites i on ho necessitis. Ara mateix tot el gruix està al centre, però esperem ampliar ben aviat.

També teniu l'opció «on compro avui!» (a dalt a la dreta), una divertida ruleta russa que un mostrarà un comerç a l'atzar, podreu descobrir comerços que potser no coneixeu. Gaudiu-la!



Amb ganes de què aquesta nova iniciativa un ajudi a estimar més la ciutat, a viure-la i a donar aquell «plus» pel fet de fer atletisme a Gavà i a la nostra entitat, que som tots.




No hay comentarios:

Publicar un comentario