25 abr. 2016

2a Nit de l'Esport. Gràcies Gavà

Dijous 21 d'abril a l'espai Maragall la Ciutat de Gavà va fer un emotiu homenatge i a la «2a Edició Nit de l'Esport de Gavà», reconeixement dels èxits esportius de la temporada 2014-2015, i de l'any natural 2015, reconeixent a les seves entitats esportistes i els seus atletes que dia a dia fan que Gavà respiri esport.El nostre club va rebre un gran reconeixent, un reconeixement que ens omple d'orgull i que ens demostra que els nostres atletes són molt grans. Cosa que ja sabíem. Però també és un moment per veure que la resta d'entitats també porten el nom de Gavà amb orgull i amb grandíssims resultats.

Felicitats a tots els guardonats, gran nit de l'esport.

Fotos Emiliano Moro

El club en família

A- ESPORTS COL·LECTIUS:
Es premiaran als equips a partir de la categoria cadet (nascut any 2001 i anteriors) que han aconseguit durant l'any natural 2015 un ascens de categoria, o que han quedat posicionats entre els tres millors de la seva categoria.

Aleví Femení C.A.Gavà

Entrenador: Víctor Bejarano i Marc Masip
Millor equip Aleví Femení Aire Lliure 2014Equip C.A.Gavà a la «Himalayan 100 Mile Stage Race»

Sisena posició per equips, 1r equip català, a la Inoblidable cursa de 100 milles al Nepal
(Equip format per Lara Mazón Codina i Domingo de San Eusebio)Infantil Femení C.A.Gavà

Entrenador: Víctor Bejarano i Marc Masip
Un dels tres equips catalans classificat per disputar el campionat d'Espanya de la categoria a Valladolid.

©Emiliano Moro

B- ESPORTISTES INDIVIDUALS:
Es premiaran als esportistes, nascut any 2001 i anteriors, que hagin aconseguit un ascens de categoria o que hagin quedat posicionats entre els tres millors de la seva categoria o campionatAriadna Esteve Garcia

Categoria/Modalitat esportiva: Cadet, Llançament de Pes i Disc
Entrenador: Oscar Sánchez-Noriega
Plata al Campionat de Espanya a Valladolid en llançament de disc. Or al Campionat de Catalunya a Granollers en llançament de Pes i Disc.Víctor Peso Keyer

Categoria/Modalitat esportiva: Cadet, Llançaments de Martell
Entrenador: Oscar Sánchez-Noriega
Finalista (8 primers) al Campionat de Espanya a Valladolid. Bronze al Campionat de Catalunya a Granollers.Noelia Cayero Sánchez

Categoria/Modalitat esportiva: Cadet, Marxa
Entrenador: Maria Vasco Gallardo
Finalista (8 primers) al Campionat d'Espanya de Marxa d'Hivern de Promoció, 1a catalana classificada. Seleccionada per la selecció catalana de marxa cadet.


Miquel Domenech Villoldo

Categoria/Modalitat esportiva: Junior / Mig fons
Entrenador: Sergi Sierra Navarro
Habitual als campionats d'Espanya i Catalans. Bronze al 800 Aire lliure a Lloret i actual Campió Junior 800 PC i 5è absolut. Atleta a seguir.Marc Louis Vekemans Espligares

Categoria/Modalitat esportiva: Junior
Entrenador: Orlenis Prescilien
Finalista al 400 del Camp. Catalunya Juvenil PC a Sabadell, participant al Campionat d'Espanya Juvenil a Ciudad Real, i atleta, ara junior, de gran projecció.


Emiliano Moro Corral

Categoria/Modalitat esportiva: Veterà M65 / Llançaments
Entrenador: Oscar Sánchez-Noriega
Or al Pes Campionat d'Espanya Veterans PC de Sant Sebastià, Or al Pes Campionat de Catalunya Veterans PC a Sabadell, Or al Disc i al Pes al Campionat d'Espanya de Veterans Aire lliure a Alcobendas, Or en Pes, Alçada i Disc al Campionat de Catalunya Aire lliure a Gavà.


César Rodríguez

Categoria/Modalitat esportiva: Veterá M35,
Entrenador: Sergi Sierra Navarro
Finalista al 3000 al Camp. d'Espanya Veterans PC de Sant Sebastià. 3r absolut a la Cursa Eivissa Patrimoni (10k). Plata Camp. Catalunya 10.000 en pista.


Bruno de León

Categoria/Modalitat esportiva: F35 / Javelina ambulant (600gr), Pes
Entrenador: Oscar Sánchez-Noriega
Or Campionat de Catalunya de Javelina ambulant (600gr) amb nou rècord d'Espanya i Català amb 9,30m a Gavà.E- TASCA EN VALORS:
Es reconeixeran dins de les entitats (entrenadors/es, col·laboradors/es, membres de la junta...) que hagin realitzat una tasca d'important valor pel desenvolupament de l'entitat o de l'esport Gavanenc.

Sergi Sierra Navarro

Gran entrenador i persona, un gran educador de l'esport que ha estat al capdavant de la direcció tècnica del nostre club des del 2011 fins al juny del 2015, portant des de la cuina al nostre club a un altre nivell, tant organitzativament com d'exigència esportiva. Ara vinculat al nostre club com entrenador de fons, tasca que compartia amb la direcció tècnica i que ara pot gaudir a "jornada completa".

©Emiliano Moro

F- RECONEIXEMENT ENTITATS:
Es premiaran aquelles entitats que celebrin durant la temporada actual algun acte important o extraordinari, o bé ho hagi commemorat durant l'any 2015 (celebració aniversari, actes puntuals de gran rellevància...)
Cros «Ciutat de Gavà»

Cros que al 2015 arriba a la 16a edició. Recordem que a l'última edició a la categoria OPEN se li va donat el nom de Memorial José Lluís Sánchez, històric atleta del club que ens va deixar aquest estiu.

Gracies Gavà, continuarem fent el màxim per fer ciutat!!!!!No hay comentarios:

Publicar un comentario