20 dic 2014

El Nadal ja arriba

El 2014 ha estat un bon any per al Club Atletisme Gavà, tant en l'àmbit social com a l'esportiu. I per a aquestes dates assenyalades, com és ja tradició al nostre club ens reunim al voltant d'una taula per desitjar-nos un feliç nadal i celebrar en família, la família esportiva almenys, el començament d'aquestes dates tan assenyalades.



Si mirem enrere, ha estat un any de molta activitat, moltes competicions organitzades pel club, com el 2r Trofeu Promoció del Baix Llobregat, el Cros «Ciutat de Gavà» i altres competicions federatives destacades, com les Prèvies dels Campionats de Catalunya de Promoció, i diversos controls organitzats per la nostra entitat que ens han fet sentir molt orgullosos de tots vosaltres. I per sobre de tot ens ho hem passat molt bé.

Bon ambient, estem en família.

Però del que més ens sentim orgullosos són dels nostres atletes, alguns d'ells, que pel seu mèrit esportiu destaquen per sobre de la mitjana i que els socis del club volen premiar amb una de les beques esportiva que el club contempla, amb la intenció que ens segueixin donant satisfaccions un altre any més i que ens ajudin a aconseguir noves fites i contagiïn als altres i aconseguir que el nivell del grup sigui tan excepcional esportivament com jo ho és humanament. Estem segurs que així ho faran.

Cinc del set becats, Kala, Inés, Elisa, Lluc i Miquel,
amb els obsequis de Intersport Quinze, BMsporTech i el diploma acreditatiu.
La que faltaba, la Natalia.

També vam tenir un moment per fer l’homenatge dels entrenadors que aquest any ja no estan amb nosaltres. Un record per en Ferran, la Patrícia, el David i en Rafa. Malauradament per problemes d’agenda tan sols va poder venir en Rafa, i amb roba de feina, els altres és van disculpar. Des del club agraïm tot aquest temps que han dedicat al nostre club, que sempre serà casa seva.


Ens reafirmem, el 2014 ha estat un bon any. Però això no ens relaxa per afrontar aquesta nova temporada que acabem d'encetar amb il·lusió i decisió que mereix. Des del club continuem treballant en algunes novetats de cara a l'any vinent i per consolidar el ja aconseguit.

Entre tots ens menjarem el 2015 amb totes les conseqüències!

P.D.: Dimarts hem de cagar el Tió amb els més petits, el tenim ja a petar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario