21 mar 2014

La Bòbila serà la seu de totes les prèvies dels Campionats de Catalunya de Promoció

El Club Atletisme Gavà i, per tant, l'estadi municipal de la Bòbila, han estat designats pels responsables de la Federació Catalana d'Atletisme per organitzar les prèvies dels Campionats de Catalunya d'Atletisme de Promoció.


Els dies 1 de juny hi pendran part els esportistes alevins i infantils en horari de matí i tarda. El dia 7 de juny serà el torn dels benjamins -aquests en horari exclussivament de matí- i els cadets, que també serà de tot el dia.

Els millors esportistes de cadascuna de les modalitats de l'atletisme hauran de pendre part si es volen classificar si volen participar a les finals que es disputaran el cap de setmana del 15 i 16 de juny a Tarragona (benjamins, alevins i infantils) i a Vic (cadets).

Serà una doble jornada intensa en l'esportiu i en l'organitzatiu, a més de molt important per la ciutat ja que tota la comunitat atlètica de Catalunya estarà amb els ulls possats en allò que esdevingui a la nostra ciutat.

Agraïr a tots els col·laboradors i voluntaris que formem part a les diverses competicions que regularment anem organitzant i de les que som capaços de fer-les de forma més que solvent i que han portat a la Federació Catalana d'Atletisme en confiar en nosaltres per aquest esdeveniment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario