21 mar. 2014

Romà Cuyàs, Medalla d'Or al Mèrit Esportiu de l'Ajuntament de Barcelona

Ahir dijous 20 de març, en un Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona ple d'autoritats, amics, familiars i personalitats de l'esport, l'alcalde de la ciutat, Excm. Sr. Xavier Trias, va fer el lliurament de la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu a Romà Cuyàs i Sol, president de la Federació Catalana d'Atletisme en el període de 2000 a 2012.

Moment del lliurament de la Medalla d'Or al Romà Cuyàs

Romà Cuyàs va destacar com a atleta del Club Natació Barcelona en les disciplines de marxa atlètica i mig fons. L'any 1982 va ser designat per dirigir i coordinar el projecte de la candidatura dels Jocs Olímpics del 1992, i nomenat president del Consejo Superior de Deportes, càrrec que exercí fins al 1987. Fou també president del Comitè Olímpic Espanyol (1983-84).

Al mateix acte i conjuntament va rebre el mateix guardó Josep Luis Vilaseca, gran amic personal del Romà, i que des de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, càrrec que va ocupar al període entre 1980 a 1995, va contribuir en gran mesura a fer de Catalunya un referent a l'esport mundial.

El Club Atletisme Gavà va voler ser present en aquest emotiu acte d'homenatge i ens volem sumar a la felicitació dels dos galardonats. En paraules del mateix Josep Luis Vilaseca, efectivament, deixen un bon record.

Gràcies!

No hay comentarios:

Publicar un comentario