21 mar 2014

Romà Cuyàs, Medalla d'Or al Mèrit Esportiu de l'Ajuntament de Barcelona

Ahir dijous 20 de març, en un Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona ple d'autoritats, amics, familiars i personalitats de l'esport, l'alcalde de la ciutat, Excm. Sr. Xavier Trias, va fer el lliurament de la Medalla d'Or al Mèrit Esportiu a Romà Cuyàs i Sol, president de la Federació Catalana d'Atletisme en el període de 2000 a 2012.

Moment del lliurament de la Medalla d'Or al Romà Cuyàs

Romà Cuyàs va destacar com a atleta del Club Natació Barcelona en les disciplines de marxa atlètica i mig fons. L'any 1982 va ser designat per dirigir i coordinar el projecte de la candidatura dels Jocs Olímpics del 1992, i nomenat president del Consejo Superior de Deportes, càrrec que exercí fins al 1987. Fou també president del Comitè Olímpic Espanyol (1983-84).

Al mateix acte i conjuntament va rebre el mateix guardó Josep Luis Vilaseca, gran amic personal del Romà, i que des de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, càrrec que va ocupar al període entre 1980 a 1995, va contribuir en gran mesura a fer de Catalunya un referent a l'esport mundial.

El Club Atletisme Gavà va voler ser present en aquest emotiu acte d'homenatge i ens volem sumar a la felicitació dels dos galardonats. En paraules del mateix Josep Luis Vilaseca, efectivament, deixen un bon record.

Gràcies!

No hay comentarios:

Publicar un comentario