18 dic 2014

Torna La Tarda dels Mitjans de Comunicació Solidaris

Aquest Dissabte 20 de desembre, a partir de les 17.00 a la Rambla El Bruguers, Ràdio Gavà i Gavà televisió recullen aliments per a la plataforma Gavà Solidària i fan un programa especial retransmès pel 91.2 FM i www.radiogava.cat


Els mitjans de comunicació municipals han decidit recuperar enguany la tradició de La Tarda dels Mitjans Solidaris, una trobada en que Bruguers, ràdio i televisió volen participar de l’esperit nadalenc i posar el seu granet de sorra per ajudar els que més ho necessiten.

La tarda serà un programa de ràdio de 3 hores, però també un espectacle al carrer que comença a les 5 de la tarda a la confluència de la Rambla amb l’Illa del Centre. Hi actuaran la cantant Anna Cartoixà i els Soulmates, hi haurà exhibició de country amb Cal Nicanor i una masterclass de Zumba amb Body & Soul. També hi serà el cor de l’escola de música Alba Massana.

A més a més, serà un programa de ràdio retransmès en directe per Ràdio Gavà en que sentirem moltes veus: les dels col·laboradors habituals de l’emissora i la de les entitats de Gavà. Tothom està convidat a acostar-s’hi i a fer el seu donatiu en forma d’aliments de primera necessitat que seran lliurats a la plataforma Gavà Solidària.


Els mitjans també volen premiar la participació dels gavanencs i gavanenques i sortejaran una tablet de 10 polzades (gentilesa d’Activa Gavà) entre tots aquells que pengin a twitter una fotografia amb esperit nadalenc amb l’etiqueta #tardamitjans.


No hay comentarios:

Publicar un comentario