6 oct 2014

1ª Mitja Maratò del Priorat

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Falset (a la comarca vinícola del Priorat) la primera edició de la seva Mitja Marató.


Aquesta nova carrera neix amb diverses singularitats, el seu sorprenent paisatge i els seus avituallaments "informatius", en els quals et permeten provar els fantàstics productes de la terra (hem esmentat que és terra de vins?)

Per veure que es cou hem enviat als autòctons Masip&Co. acompanyats de l'Alberto «el ferroviario», que a aquestes coses sempre s'apunta, i a Josep Maria Tillo, actuant de outsider, i que casualment passava per allí.

Salut

Anem de Mitjes?

per Miquel R. Masip

El passat dissabte 4 d’octubre 3 atletes del club vam participar a la primera edició d’una cursa singular: La Mitja Marató del Priorat, amb sortida i arribada a la Cooperativa del Vi de Falset-Marçà.



La singularitat és per què en els avituallaments (7 en total) a més de les begudes típiques (aigua i isotòniques) hi havia vi. I no qualsevol vi, ja que ens vam trobar amb reconegudes marques servides, fins i tot, amb copa de vidre. Tot un luxe!!!!. I per acompanyar les begudes hi havia, a més dels fruits secs i fruita habituals, pernil amb pa amb tomàquet, sardines, etc.



El recorregut va transcórrer per camps i vinyes dels municipis de Falset –Bellmunt del Priorat– Gratallops i, un altre cop, Falset. A Gratallops un quart atleta del club es va incorporar al tàndem Alberto-Miquel: En Josep Mª. Tillo, per acompanyar-nos i animar-nos en els últims 9 Kms; cosa que vam agrair molt. Al Marc, tot i que també va patir, no li va caldre companyia.




Va haver-hi dos trams especialment durs:

• El primer, del Km. 7,9 fins al Km. 10
• El segon, del Km. 15,5 fins gairebé el Km. 18

Dues pujades que ens van fer suar i cremar calories. Un cop superat el segon tot va ser molt més senzill: l’olor de les botifarres ens va donar ànims per acabar la cursa amb una certa dignitat.

A l’arribada vam rebre el premi gastronòmic anunciat acompanyat de tota la beguda que volguéssim (la cervesa fresca ens va acabar de reanimar) i, tot i que per dinar estaven preparant un arròs del tros fantàstic, vam preferir dinar al restaurant de la piscina municipal i val a dir que no ens vam equivocar gens.



Un cop acabada la jornada lúdic-esportiva, amb visita teatralitzada al celler de la cooperativa inclosa, ja vam fer plans per la propera edició d’aquesta cursa, sempre i quan l’organització tingui a bé fer la segona edició. Un parell ja han quedat per fer corrent els trams fàcils i caminant els difícils, per poder recuperar les forces sense presses en els punts d’avituallament, donat que hi ha 5 hores per fer-la.




Voldrà apuntar-se algú més del Club?????

CLASSIFICACIÓ
20é Marc Masip amb 2:04:22 h
80é Miguel R. Masip en 2:47:24 h
81é Alberto Benavides en 2:47:24 h
& Josep Mª. Tillo «the outsider»

Fotos aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario