5 oct 2014

INFO: Carrera Solidària MALÀRIA 40

Projecto Malària 40 organitza per al pròxim 16 de novembre una carrera solidària en la que 100% de la recaptació va destinada a un projecte solidari contra la malària, que tants estralls estan causant en el continent africà i per sobre de tot els nens.


Ens queda a prop, és solidària, i és un circuit accessible per qui l'organització ens donen 4 hores per acabar. A més d'una carrera és tot una festa de l'esport en família en el qual poder gaudir d'un recorregut natural de luxe, accessible per a tots els nivells i a la veïna ciutat de Castelldefels.

Us passem la informació!!!

Malària 40 organitza la “CASTELLDEFELS RUNNING”

Un esdeveniment festiu, esportiu i solidari que té com a objectiu la captació de fons per oferir el tractament als nens i nenes malalts de MALÀRIA a Madagascar, la malaltia que provoca més mortalitat infantil al món. T'ESPEREM!!! A tu, gran corredor, que la guanyaràs; A tu, que la gaudiràs caminant; A tu, que vindràs amb la família i descobrireu un entorn natural privilegiat. La carrera té un recorregut de 10 km que combina asfalt i muntanya. Serà el pròxim 16 de novembre de 10:00 a 14:00 h en el Parc de la Muntanyeta de Castelldefels (Barcelona). Possiblement la millor ruta de Castelldefels, 10 km 100% solidaris. Hi haurà tallers infantils, venda solidària, servei de begudes i menjars, sorteig solidari, zumba i música.

Col·labora: Ajuntament de Castelldefels i Consolat de Madagascar.

Reglament i Inscripcions: www.malaria40.org

Dia: 16/11/2014
Sortida i Arribada: Parc de la Muntanyeta de Castelldefels.
(C/ Dr. Fleming cantonada amb Av. Lluís Companys).
Hora sortida: 10:00h
Distancia: 10 km
Temps màxim: fins a les 14:00h (4 hores)

Servei guarda-roba, dutxes i vestuari en Pista Poliesportiva Municipal de Ca Roca (C/ Dr. Trueta, 64, Castelldefels). Servei de Massatge per a corredors.

Inscripció solidària: 12.-€ (inclou: inscripció, samarreta tècnica, borsa del corredor “La Rosita”, entrenament previ en “Aurun Store” el dissabte 8 de novembre, líquid i sòlid lleuger en avituallament La Sentiu, tiquet per a entrepà i beguda a l'arribada en el bar, servei de massatgista i tiquet per al sorteig solidari).

Inscripcions obertes fins al diumenge 9 de novembre.

Els nens nascuts en el 2003 i posteriors no paguen inscripció (Veure reglament).

Recollida de dorsal i samarreta tècnica: Dijous 13, Divendres 14 i Dissabte 15 de novembre en la tenda Aurum Store (C/ Molinot, 21, Castelldefels de 10:00 a 14:00 h i de 16:00 a 20:30 h) Tel. 936 350 947

Més informació: proyecto@malaria40.org