24 jun 2013

10a edició Nits de la Lluna Plena

«Inscriu-te a un event diferent, solidari, caminant o corrent al costat de la lluna. ¡Comparteix un moment molt especial amb gent com tu!»

Aquest és l'esperit de la Cursa Nits de Lluna Plena que aquest dissabte 22 de juny arriba ja a la 10a edició i de nou amb gran exit de participació.


Organitzada per Runnering i Base: Castelló Esports de Viladecans, la Cursa Nits de Lluna Plena és una carrera no cronometrada de caràcter lúdic i no competitiva, un entrenament col·lectiu en un paratge ideal per a la pràctica de running de muntanya, amb un nivell de dificultat molt accessible.


La participació d'aquest any, tant en la versió «caminant» com en la versió «runner» ha estat espectacular. I com sempre l'organització simplement perfecta.


Una cita anual que gràcies a la combinació perfecta diversió-esport-solidari (aquest any amb la recollida d'aliments destinat a la acció Viladecans Solidària) creix any a any, fent-la ja un fix en el calendari del Baix Llobregat.

Per un recorregut de gairebé 10km es donen dues sortides. Per els que la realitzen caminant surten una hora i quart abans que els corredors, que tenen la sortida a les 21:30 hores.


Aquest any, con es ja tradició, els BOMBERS DE SANT CLIMENT ens esperaven a mig camí per «remullar els ànims».

Com és una cursa lúdica i no competitiva, durant el recorregut, i per motius de seguretat, es realitzen diverses parades amb la finalitat de reagrupar al grup i no perdre a ningú.


I com sempre, en aquests «saraos», sobretot d'una ciutat veïna, el Club Atletisme Gavà, que s'apunta a un bombardeig, va estar allí amb els sospitosos habituals.


I algun més que no surt a la foto, és que l'enquadrament era molt fotut.

Felicitats a tots!!!


NOTA A PEU DE PÀGINA: Esment a part els «bocates» de l'A.E.i.G. Garbí, a preu popular, simplement espectaculars. Semblaven que no entrarien al cos però... pim pam.

1 comentario:

  1. Moltes gracies per venir , esperem estar a la vostra alçada.!! Fins aviat

    LlunaPlena Viladecans

    ResponderEliminar