25 mar 2013

2ª Caminata Pi Tallat

Aquest diumenge un grup de membres del club i amb la idea d'anar arrencant la nova secció de muntanya han participat en la 2ª Caminada Popular Pi Tallat, organitzada pel Centre Excursionista Pi Tallat de Sant Andreu de la Barca.


En aquesta nova secció es pretén gaudir de la muntanya tant a la versió competitiva com el seu caràcter més lúdic, apte per a tots els membres del club, pares i familiars dels nostres atletes.

Des del club s'intentarà seleccionar algunes d'aquestes activitats aptes per tots i les penjarà en el tauler d'anuncis. La idea és realitzar una activitat en la qual puguem participar tots junts i sobretot passar-ho bé.


En l'activitat de diumenge, El Centre Excursionista Pi Tallat ens va proposar una caminada amb dues rutes a escollir de 12 o 19 km i de caràcter clarament festiu, amb butifarrada final, que la veritat s'agraeix.

Els dos recorreguts presentaven uns sectors comuns però perfectament senyalitzats, i encara que és una caminada jove (aquesta és la segona edició) estava perfectament organitzada, i en la qual en els detalls s'apreciava que se li hi havia lloc molt esforç i treball perquè tot transcorregués amb normalitat i sobre seguretat per als participants.


Vam escollir el recorreguts curt, que era fàcil i apte per a tots els públics (encara vam fer algun sector del recorregut llarg per estirar-ho una mica més). La organització va disposar de controls de pas i zones de avituallament per reposar forces. La veritat és que les expectatives van ser complertes amb escreix i agraïm a l'organització les atencions amb el nostre grup, el tracte va ser perfecte.


Vam marxar contents i satisfetes, desitjat que a la pròxima siguem més, segur que ho passarem molt bé.


No hay comentarios:

Publicar un comentario