1 abr 2013

23a Cursa de Fons de Canovelles

Avui, 1 d'abril, el C.A.Canovelles organitza la 23a Cursa de Fons de Canovelles. I abans de menjar-nos la Mona, enviem a uns quants a veure que es cou. I si per a aquestes coses fan falta voluntaris, aquests 4 no podien fallar.


Hem demanat a Josep que ens expliqui com els ha anat, que com era d'esperar, gens malament. Hi ha dos formats, el curt de 5k i el llarg de 15K, quin van escollir? És clar!


Resultats 5K

Resultats 15K

----------------------------------------

15km de CANOVELLES 2013


per Josep Franco

Avui es dia 1 d’abril de 2013, dilluns de pasqua, el dia de la mona, son les 7,30 A.M. (Apa quina Matinada!), tot i que abans d’ahir a la mateixa hora eren les 6,30 A.M. (Apa quina Megamatinada!!), miro per la finestra i plou, fa el dia perfecte per... es clar que si, per anar a fer una cursa de 15km (la meitat per terra/fang) aquí a prop, a Canovelles.
Estem citats al mític lloc de trobada davant del servei mèdic esportiu, els irreductibles Domingo de San Eusebio, José Luis Sánchez, Joan Parra, Paco Villanueva i Josep Franco. Be, finalment tenim una baixa, en Paco, que ha passat mala nit (i pitjor matí ;-) ) i seguint la més elemental regla de prevenció de mals majors que recomana que es quedi a casa, patint d’allò més per no poder gaudir de la cursa, per que posar en perill el gran objectiu de la temporada, la Marató de Praga. A millorar-se Paco!

Puntualment a les 7,55 sortim cap a Canovelles, on aparquem prop de la sortida, com sempre l’organització interna és quirúrgica, anem a recollir els pitralls i fer les visites d’ablucions habituals. En els 50’ que queden, gaudim del petit plugim que comença, fem alguna visita més per les zones amb vegetació de la zona, mentre observem la sortida i arribada de la cursa de 5km que comença a les 9,15h i, lògicament ens vestim de “romans” per anar a l’assalt de Canovelles...

Comencem la cursa en dos grups, en primera línia surten en Domingo i José Luis i al final surten en Joan i en Josep, els primers kms transcorren per la ciutat on un públic entregat ens anima en aquests primers compassos, ens enfilem cap la zona industrial i tot plegat deixem l’asfalt i comença la pujada per un camí de terra cap a la zona rural de la vila, on fem uns 7km per uns camins realment bonics, en un terreny que ben be podria identificar-se amb un cros. Entre el km 8 i 9 fem la darrera pujada de mèrit, arribem al cementiri (ens queda a la dreta, vull dir) i comença un tram de baixada per terreny irregular. Aquí els curts de vista patim en algun tram per visió reduïda. Al km 12 tornem a sortir a la zona industrial i planegem fins al final en un tram que ens permet agafar velocitat de creuer, així mateix el fi plugim es transforma en una fina pluja...

El km 15 ens troba a tots en perfecte estat de forma (l’autèntic èxit de l’expedició) i amb un bocata kilomètric de butifarra, cervesa i altres begudes a discreció (ho sentim Paco, però ho havíem de dir). I així mateix ens donen una bossa amb una bonica tovallola commemorativa.

La tornada transcorre com es habitual, que si en la pujada no es podia adelantar, que si al final l’arc d’arribada enganyava i encara faltaven 100mts... bé, que us hem d’explicar. Ja en tenim una més al sac! Ara a esperar la següent.

Ens veiem per la Bòbila!!

Salut i Altetisme


Temps dels nostres màrtirs:
  • 171è Domingo De San Eusebio Hernandez amb 01:06:56
  • (Temps real: 01:06:54)
  • 210è Jose Luis Sanchez Lopez amb 01:09:11
  • (Temps real: 01:09:08)
  • 230è Josep J. Franco Monill amb 01:09:47
  • (Temps real: 01:09:16)
  • 338è Joan V. Parra López amb 01:15:01
  • (Temps real: 01:14:31)

No hay comentarios:

Publicar un comentario