25 mar 2013

Camp. Catalunya de 10.000 metres a Gavà

Aquest dissabte 23 de març de 2013 a l'Estadi Municipal "La Bòbila" de Gavà la Federació Catalana d'Atletisme juntament amb el Club Atletisme Gavà, amb el suport del Departament d'Esports de l'Ajuntament de Gavà i el nostre patrocinador principal BAUHAUS Gavà, el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10.000 Absolut, Promesa, Junior i Veterà (masculí) i Absolut, Promesa i Veterà (femení) conjuntament amb la Reunió Catalana de Fons.


Agrair en primer lloc la visita de les autoritats locals i federatives, però sobretot als atletes que han vingut de tota Catalunya i que novament han demostrat un comportament exemplar dins i fora de la pista, amb el seu esforç i exemple d'esportivitat.

A nivell esportiu, destacar la victòria en Categoria Femenina de Absoluta de Miriam Ortiz Ribas del AA Catalunya, segon lloc per Meritxell Soler Delgado del Avinent Manresa i tercera Carla Moreno Avi del CA Laietania.


I en Categoria Masculina Absolut, primer lloc per Adria Garcia Ibañez com Independent, segon Marcos Sanza Arranz del CAV Andorra i tercer lloc Ivan Zarco Alvarez del CA Igualada.


Novament destacar i agrair l'ajuda dels voluntaris, sense tots ells tot això no seria possible.

Resultats de la Federació Catalana d'Atletisme
Fotografies

No hay comentarios:

Publicar un comentario