5 jul 2012

Cursa Nits de Lluna Plena

«Inscriu-te a una cursa diferent, solidària, caminant o corrent al costat de la lluna. ¡Comparteix un moment molt especial amb gent com tu!»

Així anunciaven la Cursa Nits de Lluna Plena per aquest dimecres, 04 de Juliol, que aquest any arriba ja a la 6a edició amb gran exit de participació.


Organitzada per Runnering i Base: Castelló Esports de Viladecans, la Cursa Nits de Lluna Plena és una carrera no cronometrada de caràcter lúdic i no competitiva, un entrenament col·lectiu en un paratge ideal per a la pràctica de running de muntanya, amb un nivell de dificultat molt accessible.


Per un recorregut de gairebé 10km es donen dues sortides. Per els que la realitzen caminant surten una hora i quart abans que els corredors, que tenen la sortida a les 21:30 hores. Aquest any dedicada al 20è Aniversari BOMBERS DE SANT CLIMENT.

Com és una cursa lúdica, durant el recorregut, i per motius de seguretat, es realitzen diverses parades amb la finalitat de reagrupar al grup i no perdre a ningú.


I com sempre, en aquests «saraos», sobretot d'una ciutat veïna, el Club Atletisme Gavà, que s'apunta a un bombardeig, va estar allí amb els sospitosos habituals.


I algun més que no surt a la foto, com el nostre Oscar que en el seu procés de recuperació va fer la cursa caminant.


Dedicat a l'Aleix, que aquest mateix dimecres dia 4 ha decidit fer de nou pares al Sergi i la Marisol, i que segur en poc temps estarà donant els seus primers passos per la Bòbila amb el seu «tete».

Felicitats!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario