27 mar 2012

Marató de Barcelona 2012

Aquest cap de setmana s'ha disputat la Marató de Barcelona 2012, tot un èxit d'organització amb rècord de participació inclòs. En l'expedició del club hi ha de tot, alguns a rebaixar les seves marques com a únic repte personal, i uns altres a debutar a la distancia. Felicitar a tots pel seu esforç.

Lamentem la retirada de Francesc Cruz Lucas, alias Chesco, en el Km 41 en el qual la duresa de la prova i el ritme que va imprimir li va portar a abandonar mancant 1km per una indisposició. Quin "sustu"!!!.

Resultats dels nostres atletes:

• Javier Vega Ramiro: 03:01:02 (estadístiques)



• Miguel Domenech Lopez: 03:04:12 (estadístiques)


• Jose Cruz Navas: 03:08:22 (estadístiques)


• Francisco Villanueva Orgaz: 03:27:34 (estadístiques)


• Jose Luis Sanchez Lopez: 03:32:53 (estadístiques)


• Josep Joaquim Franco Monill: 03:34:21 (estadístiques)


• Lear Bartolome Lafuente: 03:55:37 (estadístiques)


• Cati Serrano Granados: 04:57:44 (estadístiques)


• Francesc Cruz Lucas: retirat al 41K


5 comentarios:

  1. Jo soc un dels "novells" i no puc més que agrair a tothom, el Club, el Director Tècnic (gràcies Sergi), als companys i companyes de fatigues, als pares i mares... a tothom!!!!!

    Un dels meus reptes vitals (fa només 2 anys tenia dubtes de poder còrrer mai més) era fer algun cop a la vida aquesta prova atlètica i per sort ja ho puc dir:

    "SOC MARATONIA!!!"

    Salut i Atletisme

    Josep

    ResponderEliminar
  2. No puedo por mas que agradecer a todo el mundo,la ayuda, el apoyo y el animo que me habeis dado, sin el cual no hubiese podido conseguir mi sueño, de poder correr una maratón.Esto si que ha sido una maraton por equipos, y el mio habeis sido vosotros.
    UN MILLON DE GRACIAS.

    CATI.

    Ha sido una experiencia inolvidable.

    ResponderEliminar
  3. Us vaig seguir a tots via web en directe mentre esmorzava a caseta, jeje. Quina emoció! En especial el Javier que anava camí d'estar sota les 3h. Quina llàstima la punxada final!!
    Felicitats a tots, acabar-la en aquests temps que heu fet és un gran repte realitzat.
    Josep i Cati benvinguts al Club dels maratonians!! enhorabona!
    Josep P.

    ResponderEliminar
  4. Gracias a todos los del club, en especial a los que estuvieron apoyando durante la carrera que sus ánimos nos empujaban a la meta.
    Pena de esos últimos cuatro km que se hicieron interminables, pero todo queda olvidado cuando llegas por fin a meta y ves a tu mujer e hijo esperándote, eso lo compensa todo.
    Javi

    ResponderEliminar
  5. Sento no haver pogut estar donant-vos suport a tots. A la nit vaig marxar a dormir amb la samarreta 'Cati' preparada i amb la il·lusió d'estar amb tots vosaltres però no va poder ser. Em sento en deute amb tots vosaltres.

    Felicitats a tots per la vostra proessa que de ben segur heu gaudit i que mai oblidareu. Sou una gent meravellosa.

    Només donar-vos les gràcies per tot el que em feu viure.

    ResponderEliminar