5 jun 2011

IX Campionat R.T. De Barcelona Atletisme

ACELL - SPECIAL OLYMPICS

El diumenge 5 de juny de 2011 no ha estat un diumenge qualsevol per l’equip Special del Club Atletisme Gavà, just ara fa un any el recent estrenat equip va intentar participar en aquest campionat territorial, però les inclemències del temps ho van impedir. Avui el temps tampoc ha sortit com ens agradaria, a les vuit del matí plou... i molt!! Malgrat tot pugem a l’autocar amb alegria, ja venen els de l’equip de Vilanova i anem a buscar a l’equip del Prat, tots il·lusionants i mirant el cel una mica atemorits: “avui podrem participar??!!”
Finalment arribem a Vic i sembla que enguany el temps si que està de la nostra part i comencem a escalfar, estirar i concentrar-nos per les curses i salts on estem inscrits... la pista i el sorral ens esperen!!!
Durant el matí les competicions es van desenvolupant amb perfecta organització, anem a la cambra de sortida i els nostres atletes fan volar el nom de la nostra ciutat per la pista, l’expectació, l’alegria, la joia d’estar en el centre de l’atenció del públic assistent, les merescudes medalles... tot plegat va arribant!


L’expedició ha estat un èxit, només cal mirar l’estat d’ànim, les expressions, la cara dels nostres atletes. Com diu la nostra estimada Espe, autèntica inspiradora del moviment Special a la nostra ciutat, “aquestes expressions son el més sincer i veritable que et pots trobar a la vida”, inoblidable!!
Amb el cor més fort, les emocions viscudes a flor de pell... i les medalles al pit hem reprès el camí de tornada, tot gaudint dels records del realitzat a la pista, ara cal continuar entrenant amb en Ferran perquè el proper any puguem tornar a gaudir, els atletes, els acompanyants i el nostre estimat Club d’Atletisme Gavà.
Salut i Atletisme

2 comentarios:

  1. Ja tenim equip!!!!! Si senyor, això es esport.

    ResponderEliminar
  2. És tot un orgull tenir a aquets nois i noias al nostre club... hem d'apendre molt de la seva força i empenta per fer les coses!

    Moltísimes felicitats!!!
    Marisol :D

    ResponderEliminar