2 jun 2011

XII Cursa Delta Prat (10Km)

El passat diumenge es va celebrar una de les cites que està marcat en vermell en el nostre calendari de ruta, es plana, es ràpida i ens cau a prop de casa, no podem demanar més. I dona fe el gran nombre de participants del nostre club, que, amb sorts desiguals, vam gaudir de una matinal de kilòmetres de allò mes distreta. Aquest anys ha canviat, respecte al any anterior, el circuit i l'horari, però es manté el format de fer dues voltes a un circuit, diguem-li "urbà-poligonero". Aquest cop es un diumenge al matí de finals de maig, que dona certes garanties de no fer calor, que s'agraeix, però va haver moment de xafogor, que els mes agosserats ho van notar. El que va guanyar, un tal Sergio Enriquez Castells, va fer una marca de 31:53, però con no es del nostre club no ens importa. Nosaltres "a lo nuestro".


T els mèrits del mon, vam acabar tots, i si no hi han lesions, dons collonut. Meritori 8 lloc de la general per en Pablo Daniel. Santi que aguanta el "tipo" amb un 3er lloc de la seva categoria i Marisol que va pujar al calaix amb un destacat 3er lloc general en dones (destacar el merit que te corra amb el Sergi enganxat com una paparra, ufff). En Josep es va destapar amb una marca estratosferica, rebaixant en 5 minuts la seva marca personal. Pel mitx el grup de sospitosos habituals, amb la anècdota de que en Joan es va deixar un altre vegada el xip, estic per incrustar-li, buscant algún forat natural, ;-). La nostre Elena va arrancar un meritori primer lloc de la seva categoria, deixant clar la seva progressió. I al final un grup de pares que van rebaixant marques i acumulant kilòmetres, amb el debut de la Laura que va complir amb escreix les seves expectatives.

Menció especial per Juan Pedro, que es va animar a fer tota la segona volta (5Km), alliçonat per un companya de feina i ex-amic, que el va portar a un ritme infernal, completant els seus primers 5 km "oficials" en uns meritoris 25 minuts. I destacar també que vam tenir dos participants a la cursa infantil, però un error a la interpretació de la tàctica, va tirar per terra tota la feina de la temporada, per que es van reservar massa, i quant van apretar era massa tard. Ens queda la experiència.

I els mes important, es va poder cel·lebrar el tercer temps, que com marca la tradició (tradició, tradició..., be, portem dos anys, però tot es començar), vam poder gaudir de un dinar en bona companyia, i sorpreses finals. Que més es pot demanar. Jo no se si no ens podíem aixecar de taula per que estaba'm contens o per que no ens podíem moure. Per cert, ens vam fotre la botella de Cava mida Magnun que li van entregar al podi a la Marisol. Si se que donen això, a la pròxima m'esforço molt mes. Promès.


Salut.

Tabla de Merits
8 Pablo Daniel Garcia Montferrer, 34:24
59 Santiago Trujillo Rodriguez, 38:27 (tercer de la seva categoria)
100 Javier Vega Ramiro, 39:58
135 Marisol Soler Perrusquia, 41:13 (Tercera dona de la general)
136 Sergi Sierra Navarro, 41:13
186 Miguel Domenech Lopez, 42:39
241 Jose Luis Sanchez Lopez, 44:05
278 Ermengol Majoral, 44:43
307 Josep Joaquim Franco Monill, 45:25 (MMP)
340 Esteban Barbancho Mármol, 46:49
XXX Joan V Parra López, ±47:00 (Se dejó el Xip, si, un altra vegada)
387 Elena Villanueva Romero, 48:29 (Primera de la seva categoría)
400 Francisco Villanueva Orgaz, 48:32
417 Bernat Peso Infante, 48:54 (MMP)
601 Catalina Serrano Granados, 59:09
605 Francisco Ortega Moreno, 59:34
610 Maria Checa Sierra, 1:00:23 (MMP)
611 Mati Garrido López, 1:00:23 (MMP)
626 Laura Keyer Coronado, 1:04:13 (debut i MMP)

Juan Pedro Pérez Calzada: 5Km en ±25'


Cursa Infantil (1400 m)
Sergio Pérez Garrido
Víctor Peso Keyer

5 comentarios:

  1. Una molt bona crònica de la jornada (felicitats!!!) que reflexa l'esperit que es va creant entre molts amateurs del club i també molts federats, els que més que resultats busquem salut, amistat, espai positiu pels nostres fills i filles...

    Cada cop som més, millors... no pot ser! ;-)

    Salut i Atletisme

    ResponderEliminar
  2. ¡Qué maca crònica, Bernat!
    A mi també em va agradar aixó de la ampolla de cava!!! Je, Je ;P

    Felicitats a tothom i força en els entrenos.

    Per cert, em sembla que en José Luis també va fer tercer en la seva categoria.

    Petons a tots,
    Marisol :D

    ResponderEliminar
  3. La veritat es que ja som tota un colla, a veure si podem anar coordinant això de les Populars com reclama en Sergi, i anem fent pinya. I això no es una promesa electoral, que consti, jejeje

    Això de l'atletisme se li ha de agafar el pols, però anem en bona línia.

    Salut

    ResponderEliminar
  4. que haciendo atletismo heeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. he oido que me quieres tu admiradora secreta

    ResponderEliminar