23 ene 2011

Crònica Cursa Sant Antoni

Mentre el gruix del club marxava cap el Campionat de Catalunya de Veterans de Cros, una petita delegació, petita però significativa, es marcava el repte de representar el club a la Cursa de Sant Antoni 2011, primera cursa popular de l'any, que es celebra al barri d'un dels patrocinadors principal de l'entitat, Mudances Casa Rojals.


En marxa a les 8 del matí, sortim de Gavà rumb al barri barceloní, per preparar la "tasca" amb temps i dedicació, amb l'únic representant del club oficialment inscrit, Bernat Peso, i el senyor president, Josep J. Franco, com a delegat institucional i llebrer oficial. Mencionar que ens acompanya un altre corredor, Carles Azagra, per nodrir mes el nostre grup.

Per alguna raó que desconeixem (deu ser quelcom de les quotes de club), al nostre corredor "oficial" se li assigna un dorsal molt baix, però molt molt, que li dona dret a sortir amb l'elit del nostre esport, (honor sobradament guanyat per marques, però que amablement renuncia, per no deixar "tirats" als altres membres de la expedició).

La cursa comença amb puntualitat britànica, i després d'un primer quilòmetre molt dens, comença la carrera. La delegació del club es manté unida, sent en Josep l'autèncic 'alma mater' del duet (en Bernat a confessat que somiarà amb el logo de mundançes Rojals). Intentant mantenint un ritme constant durant tota la cursa, es marca un primer parcial de 25'43" als primers 5k. Bernat va mes just, però aguanta, i
recomana a Josep que apreti i marxi, però en Josep no abandona al seu company, i aguanta en el seu paper de escuder de luxe. Ens retrobem amb l'altre membre de la expedició, perdut a la sortida, i encara que el tornem a perdre, el retrobem a manca de 3 km. El ritme es bo, a només 1,5 km, veiem factible baixar dels 50 minuts, i apretem. Però es un miratge, la veritat és que estem molt lluny del final, i encara que fem un últim kilòmetre en ±4'30", arribem agrupats amb un temps oficial de 50'37" i un segon parcial de 24'55". Marca personal de tots els integrants de la expedició, en la que ens hem deixat anar, però que et queda aquell regust de no baixar d'un temps que semblava fora del avast per nosaltres.

Felicitats!!!!

4 comentarios:

  1. Agrair al cos tècnic del club la dedicació que fan posible la recuperació d'aquest cos humà. Ara, a continuar progresant.

    ;-)

    ResponderEliminar
  2. Quina parella !!! Us esteu fent mítics. Tenim un Presi que està fet un 'matxote': amb la rasca que feia i sense mànigues.

    Gràcies per fer-nos arribar crònica i foto.

    ResponderEliminar
  3. Companys, se que ho dieu des del carinyo, però menys "guasa" eh!!! a veure si haureu de donar unes quantes voltes extres a l'estadi!! :-)

    Seriosament, l'important és que les ganes, l'empenta i el crono!! es fa en equip, i com diu en Bernat anem progresant!!

    ResponderEliminar